امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(17-08-2014، 0:55)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووفف دنیا........زندگی ازت بدم میاد............ازت متنفرم....تا کی قراره اینطوری ادامه پیدا کنه.......تا کی؟؟تا کی باید بسوزمو بسازم؟؟تا کی باید صبر کنم تا کی؟؟؟

بای
khoda shafat bede!!!

حرفه دلمو زدم.مشکل داری؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
آگهی
نقل قول: اصلا من ی پیرمرد 56 ساله از افغانستان اسمم حسنه چی ب تو رسید الان ؟؟؟
اححححححححححححححححححححححححححححححححححححححح جنبه داش باش 56 سالهـــــــــ :|

خیلی رو بیو حساسی !Confused
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، SPORT BOY ، ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:56)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش منم تو فلش خور شوهر. داشتم بقیه اینقدر منو آذیت نمیکردن.

حامد بیا اینو بگیر بدبخت خودشو کشتBig Grin
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘ ، SPORT BOY
(17-08-2014، 0:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زود بستی هانیه؟ :|Dodgy

من نیومدم ..DodgyDodgy

من که هنوز نبستم عزیزم!Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 177

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
هانیه میشه یه لینک دیگه بدی ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:49)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:47){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:44)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:41){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مهناز گفتم.جالام مبخواد .. بذاره ((:
من دیگه اخطار و محروم شدن نمیشناااااسم
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/size][/align]

((: خعلی حال داد
|: ناموسا گفتی؟؟تقصیر تیناااااا بود با این سوال کردنش >_____<

اره دیگه.فردا ... میذارع
تلافی میکنم حالا ببین |:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:56)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش منم تو فلش خور شوهر. داشتم بقیه اینقدر منو آذیت نمیکردن.

حامد بیا اینو بگیر بدبخت خودشو کشتBig Grin

این چه ححرفیه.....
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارم میاد غیرتی میشه میزنتتا ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 177

با منی؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:57)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:55)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 0:53)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووفف دنیا........زندگی ازت بدم میاد............ازت متنفرم....تا کی قراره اینطوری ادامه پیدا کنه.......تا کی؟؟تا کی باید بسوزمو بسازم؟؟تا کی باید صبر کنم تا کی؟؟؟

بای
khoda shafat bede!!!

حرفه دلمو زدم.مشکل داری؟؟؟
na edame bede !!
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 177" />
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
(17-08-2014، 0:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارم میاد غیرتی میشه میزنتتا ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 177

منو میگهBig Grin

سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان