امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

(17-08-2014، 3:52)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 3:50)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 3:48)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب دلیل یه چیزی!._.
چی؟
(17-08-2014، 3:49)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 3:46)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن یعنی چی؟Big Grin

خاک به سرت
البته خوبه که نمیدونی
الان من معتاد شدم بهش ینی من روزی 5-6 بار میکنمcrying

معتاد شدی محرومم میشیا

آبرو خودتو نبر

باشهBig Grin

نمیخوای ترک کنی عایا؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 212
آگهی
محروم میشد همتون بی شک.

. _____ .
 سپاس شده توسط #marya# ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(17-08-2014، 3:56)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم میشد همتون بی شک.

. _____ .

خواب نداره همشو خوندی؟
من چرا من ک چیزی نگفتم._.
(17-08-2014، 3:54)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه موضوعی دیگه:||
چند روز مونده تا شهریور:||

3.4 روز دیگه
(17-08-2014، 3:54)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 روز دیگه
ینی 35 روز دیگه میریم مدرسه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 3:56)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم میشد همتون بی شک.

. _____ .

آخه چرا من؟

من ک چیزی نگفتم

پسرا بی ادب بازی درمیاوردن
(17-08-2014، 3:57)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم میشد همتون بی شک.

. _____ .

خواب نداره همشو خوندی؟
من چرا من ک چیزی نگفتم._.

امشب گفتگو رو ب گند کشیدید شما چند تا این حرفا چیه میزنید|:
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، hanie directioner
(17-08-2014، 3:57)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3.4 روز دیگه

جییییغ بدبخت شدم._____.
یکی نیس بگه ب من چ .__.چرا دارم واسش حرص میخورم.____.
دیوونه شدم.___.
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(17-08-2014، 3:58)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 روز دیگه
ینی 35 روز دیگه میریم  مدرسه

فقط بخاطر همین نگرانی؟

محروم میشد همتون بی شک.

. _____ .

یا ابر فلظ حامد:229::4fv::N56:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان