امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

اوهع ||:

فک کنم من آخرین زنه امــیر بودم |||:

البته امیدوارم .ـــ.*!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 223
آگهی
(17-08-2014، 9:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا بیا ما هم ی تصمیم انقلابی بگیریم دختر شیم:|

زندان خوش گذشت-_-؟

تا تو باشی دیگه ب دختر مردم گیر ندی .. -_-
رضا اگع صد بار دیع اون موقعیت پیش بیاد حتی یک درصد هم شک نکن من دوبارع همون حرفو میزنم
شک نداشته باش-__-
کافیه ی بار دیگه اون موقعیت پیش بیاد..

ی سه ماهی میری تعطیلات ..
اون روز هم تقصیر من نبود خودت هم میدونیDodgy
پس این بحثو تموم کن 
حالا میای دختر شیم یا نع Dodgy
(17-08-2014، 9:18)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:14)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام پــسر شـم |:

اسم !؟! *-^

این شکلک جدیده اختراع خودم (: ~~~~> *-^
ســآمران .ــــ.*!
اولین باره همچین اسمی میشنوم :|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
باشه چه عصبی .ـــ.

الان عوضش میکنم -ــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 223
(17-08-2014، 9:19)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهع ||:

البته امیدوارم .ـــ.*!

اشتباه می کنی
داری جو سازی می کنی
تو حتی (ز) زن هم نبودیBig Grin
(17-08-2014، 9:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×BLACK STAR× \
یآ آواتارتو عوض کن..!

یا حذفش میکنم..!
سلام پریا
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
چ اسم عجیب غریبی *0_0* !

سامران !؟!

خوشبختم داش کاوه هستم (:*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(17-08-2014، 9:21)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا
سلآم دخـدرکم..!+_+
 سپاس شده توسط Navisa.
پری تولدت مبارک:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(17-08-2014، 9:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:19)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهع ||:

البته امیدوارم .ـــ.*!

اشتباه می کنی
داری جو سازی می کنی
تو حتی (ز) زن هم نبودیBig Grin
بسه دیگه بحثو ادامه نده..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان