امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

آره امیر میدونم . .

عوضش کردم پریا .ــ. ماشالا چه قدم زشته ||:

منم خوشبختم داش کــآوه ((: .ــ.*!

چ حس عجیبـیه پسر بــودن .ـــ.*!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 224
آگهی
(17-08-2014، 9:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:19)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهع ||:

فک کنم من آخرین زنه امــیر بودم |||:

البته امیدوارم .ـــ.*!

اشتباه می کنی
داری جو سازی می کنی
تو حتی (ز) زن هم نبودیBig Grin
بسه دیگه بحثو ادامه نده..
چشم خانوم مدیرBig Grin
 سپاس شده توسط Navisa.
(17-08-2014، 9:21)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:21)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا
سلآم دخـدرکم..!+_+
راستی پری دیشب چند سالت شد؟
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
میخوام ی عکسی بم زیاد زشت نی ی عکس نوشته ی خنده داره میشه بزارم عموم نیز مشاهده کنند؟
(17-08-2014، 9:23)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره امیر میدونم . .

سامران سامران سامران *0_0* !

سامران ینی چی !؟!

من ی دوست داشتم اسم داداشش حسان بود |: !

فک میکردم اسمش احسانه ولی دوستم گف احسان نیس حسانه |: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(17-08-2014، 9:23)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره امیر میدونم . .

به من حس قدرت میده
تازشم خیلی هم سسه-__-
(17-08-2014، 9:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری تولدت مبارک:V

دیروز بود..ً ولی بازم ممنــون..!

منامروز صبح زود بیدار شدمـآ..اعصاب ندارم یه نکته اشاره ایم به چیزای که نباید بکنید..، بکنید من اخطار میدم..! از همین الان گفته باشم..!Angel
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mᴏsᴇs
(17-08-2014، 9:26)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره امیر میدونم . .

به من حس قدرت میده

ب منم احساس قدرت دس میده ._. ! |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Navisa.
من دارم میزارم-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=1404126928-khatami2.jpg

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان