امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(17-08-2014، 11:47)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:41)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد
سحر
ارشام
ماعده
علی
غزل
رها
دنیا
و کلا خوبی?:|

مرسی .. تو خوبی ؟ زن و بچه خوبن ؟ ._.
اره افتضاحم
از زنم خبر ندارم:|
فک کنم قهره
بچه هام سلام دارن((=

فک کنی ؟ :V

سلام منم برسون :||

----
سپاس ها 10000 :|
اره فک کنم!
دخترن دیگه:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
چقدر عقده نگه داشتم تو دل پیرم / چقد دویدم و فهمیدم رو تردمیلم
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 14
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘ ، | NEON DEMON | ، CTG
بـآی *_*
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mïņ̃†êR
(17-08-2014، 11:44)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-. ...

مائده؟

سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-08-2014، 11:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:45)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اثبات علمی تاثیر دعا و نیایش در زندگی

سر سه راهی موندم :| !

کُجا بزارمش عماد ؟ ..

1. روان شناسی ..

2. مذهبی ..

3. دانستنی آ ! ..

||: .. ؟

علمی تخیلی نداره؟
دین رو با علم اثبات نمیکنن
که دین تو دله نه علم
نه دداداشی ..

این فکرو نکُن .. !

بیشدر موضوعات پزشکی به دانستنی آ ربطع داره .. !

برای همین گُفتم ..

دین ت دله
از هیچ طریقی جز دل نمیشه اثباتش کرد
یه احساسه که سراسر وجودتو در میگیره
دعا هم همینه
به تناسب روحت میفهمی دعات براورده میشه یا نه
توصیحش سخته
اگه پای کامپیوتر بودم راحت میگفتم
(17-08-2014، 11:50)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:44)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-. ...

مائده؟

پارمی._.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(17-08-2014، 11:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا چطور بود؟Big Grin
خیلی قشنگ خودم یادم نبودcry girl
نقل قول: آآآآآآآآآآآآ 
ولی خب اگر مشکلی هست بگو 
من مشکلاتو نمیگم یهو حل میکنمگـفتگـوی آزاد نسخـه 193 14

شیوا اینگلیسیش هم بکنم؟Undecided
میتونماUndecided
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(17-08-2014، 11:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 11:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا چطور بود؟Big Grin
خیلی قشنگ خودم یادم نبودcry girl
نقل قول: آآآآآآآآآآآآ 
ولی خب اگر مشکلی هست بگو 
من مشکلاتو نمیگم یهو حل میکنمگـفتگـوی آزاد نسخـه 193 14

ok |: 
(17-08-2014، 11:49)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی> خوبم (:
سپاس گزارم ^______^
ok |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
نقل قول:
شیوآ یآدته میخواستم خرچنگ بشی شدی سندی حآلآ نقشتو ایفآ کن (:
چکنم؟Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
غزل؟.....

سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان