امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(17-08-2014، 13:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسای خصوصیم با (هی خدا-_- ) ..

بیا تو وایبر جوابت رو میدم._. ...

چی ؟ o_o

عکسای خانوادگی؟ :c

اپلود نکن زشته (._. )
آره دیگه ی جورایی فامیلیم..

پسرم:> ..

هنوز گوشه لبت چسبیده ._.

فامیل :v

پسرم کودک آزاری میشه وگرنه خودم راه و رسم زندگی رو بت می آموختم ._. ...

یادت رفته راه و رسم زند گی رو کی بهت آموخت؟ (._. )

جای راه و رسم هنو مونده (..)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
آگهی
(17-08-2014، 13:44)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:42)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه بیایید فرم نداره
دیگه راحتید
?Sarbazi chi dare

جز گشنگی
گرما
بدبختی
زور شنیدن
غرور زیر پا گذاشتن
از هواپیما پریدن
چیز خاصی نداره
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
سیناهای بی احساس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 49
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط hidden ninja ، CTG ، Navisa.
(17-08-2014، 13:45)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:43)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:40)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:38)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:36)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت نمیکشی؟؟

اون چه حرفی بود که به دختر مردم نوشته بودی :|
از چی حرف میزنی؟! :|
یه سوال
همه پسرا انقدر بی احساسن؟:/

فک کنم دختره خودکشی کرد -___-
ببین من اصن نمیفهمم از چی حرف میزنی :|
بد اگه کاری کرده بودم همون اول محروم بودم :|
چون تورو میخوان زجر بدن
اروم اروم محرومت میکنن (:

.__.*
دارین منو رنگ میکنی؟! :|
من رنگ نمیشم :|
 سپاس شده توسط Navisa.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAWGQDpIIJzGpZ8tRuwctxcVUUGucVil_Wnu8Xf34gc3FoDASi

خوب باید درک کُنید دیه .. اون موقع ها چیزی ساخته نشده بود :| !

داش حموم میکرد ^_^ !

دیه عکس نمیزارم ._.* چشم میخوره یه وخ ! :|||||||||||
 سپاس شده توسط Mason ، | NEON DEMON |
من با یه پسره و دوستاش عکس انداختم :| ..

یکی از دوستایه پسره رفت عکس رو گذاشت اینستا :| ..

حالا خوبه همه این پسرا دوس دختر داشتن .-. .. ||:

بعد دوست دختره یکی از اینا که هر روز میدیمش اومده بهم میگه من تو رو دیدم ؟ ^_^

میگم از من میپرسی ؟ :| نمیدونم ولی آره دیدی .. میگه ندیدم .. میگم باشه خُ ندیدی :|

میگه خُ فردا که من با چن تا از دوستام دارم میرم بیرون تو هم پاشو بیا فلان پارک ببینمت ^_^ ..

خیلی شیک و مجلسی قرار گذاشت که برم منو *ر بدن :|| ..

ملت فکر کردن با بچه 2 ساله طرفن :|
 سپاس شده توسط Mason ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
(17-08-2014، 13:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:43)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس ما شتریه
خخخخخ

گونی 4fvf ینی رنگ گونی 4fvf:4chs:

خیلی هم باحالهDodgy
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(17-08-2014، 13:46)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ هآ همه از دم بی احساسن cry2:ngh::4chs:
اشتباه نکن :|

چرآ هستن cry24fvf
از چه نظر؟ :297::4chs:
 سپاس شده توسط CTG
(17-08-2014، 13:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ o_o

عکسای خانوادگی؟ :c

اپلود نکن زشته (._. )
آره دیگه ی جورایی فامیلیم..

پسرم:> ..

هنوز گوشه لبت چسبیده ._.

فامیل :v

پسرم کودک آزاری میشه وگرنه خودم راه و رسم زندگی رو بت می آموختم ._. ...

یادت رفته راه و رسم زند گی رو کی بهت آموخت؟ (._. )

جای راه و رسم هنو مونده (..)
قبلنا یادی از استاد میکردی-_- ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(17-08-2014، 13:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ هآ همه از دم بی احساسن cry2:ngh::4chs:
از هرچی اسمه سینا متنفرم..

حیف اون که اول اسمشون با (س) شروع میشه (..*)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان