امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(17-08-2014، 13:49)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:47)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیناهای بی احساس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 51
ارشام تو ام اره :|
-_-.

(17-08-2014، 13:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:46)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ هآ همه از دم بی احساسن cry2:ngh::4chs:
اشتباه نکن :|

چرآ هستن cry24fvf
از چه نظر؟ :297::4chs:
از خودت بپرس :|||

لآزم نمیدونم -_- از نظر من هر چی سینآ هس فقط یه سینآس فهمیدی؟! 4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط CTG ، Navisa.
آگهی
اینا دارن چیکار می کنن؟Huh
0_____0Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، | NEON DEMON | ، Mason ، Navisa.
نه نه من اینو میشناسم :|

اسمشو شنیدم -_-*

فرزانگان ؟ 0_0
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mason ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(17-08-2014، 13:48)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ هآ همه از دم بی احساسن cry2:ngh::4chs:
از هرچی اسمه سینا متنفرم..

حیف اون که اول اسمشون با (س) شروع میشه (..*)
چرا من باید محروم بشم ها؟
یه کلام بگو خلاص؟! :|
(17-08-2014، 13:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_____0Big GrinBig Grin

جیغغغ من نمیتونم تحمل کنم ول کن دختررو ×_×
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
بچه ها عرفان یخ زده ._.

بیاید بهش فوش بدیم ((=
 سپاس شده توسط Navisa. ، ◄Iяαи► ، Mason ، † αƖιєη †
(17-08-2014، 13:52)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 13:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامگـفتگـوی آزاد نسخـه 193 51
امیر اشتباه اومدی:|

دیوونه خونه یه کوچه پایین تره
بگیر بابا
 سپاس شده توسط Navisa. ، | NEON DEMON |
(17-08-2014، 13:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_____0Big GrinBig Grin

هَووووووو:|

سپاس شده توسط hidden ninja
(17-08-2014، 13:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه من اینو میشناسم :|

اسمشو شنیدم -_-*

فرزانگان ؟ 0_0

باو من 800 کیلومتر با شما فاصله دارم ! :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Mᴏsᴇs
(17-08-2014، 13:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_____0Big GrinBig Grin

جیغغغ من نمیتونم تحمل کنم ول کن دختررو ×_×

منحرف کشتی کجه اون یارو اسپیر شدهBig GrinBig Grin
عجب تحلیلیTongue
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان