امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

الان دقیقا فاز این عکس چیه ؟ :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/qob1lnudwz5oxiputksu.gif

:|

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mason ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(17-08-2014، 17:40)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنوزی میخوآی دوباره همو بشوتیم تو لیستمون؟4xv
این دفعه با معرفتی سرشار که من دوروز بعد مجبور نشم حذفت کنم.

آره .. ببخشید .. عصبـآنی شدم همه رو از تو لیستم پـآک کردم ._.
تو ام جزوشون بودی ._.

بیـآ بغلم >-----(^ـــ^)------<

(17-08-2014، 17:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهیییییییییییی *^_________^*

جـآنم .. ؟ 0_0
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mason ، βΑllεяiηΑ♡ ، t★r G!RL$
(17-08-2014، 17:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برات میفرستم
با بندع4fvf

:||||||||||| !

مهرزاد یه کاریش کن .. cry girl
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby
(17-08-2014، 17:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهیییییییییییی *^_________^*
اییییییییییییییییییییییی :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 111
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason ، βΑllεяiηΑ♡
دهدر باس پوستش سفید با شه،لاکش سورمه ای،انگشت وسطیشم بنفش،عین الان من/:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(17-08-2014، 17:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دقیقا فاز این عکس چیه ؟ :|

http://8pic.ir/images/qob1lnudwz5oxiputksu.gif

حالم بهم خورد ^_^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆
(17-08-2014، 17:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن خودشیفتم
کاملا راسته:|
^_^
چار خط سپاس|:

http://upload.tehran98.com/upme/uploads/22b296601be80dd01.jpg
باز نیومد :|

(17-08-2014، 17:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادت نیس
با همون ماشین دو دره:/\

نگو وانت که قش میکنم :|

من برآت آب قند میـآرم ^ـــ^

هرچی سریع تر بهتر :|||

(17-08-2014، 17:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک نکن نیسانه ._.
ن پ:|
فک کردی من بودجم به پرشه و فراری میرسه?|:
كجا نيسان گذاشتيش؟؟.—.

cry girl

(17-08-2014، 17:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادت نیس
با همون ماشین دو دره:/\

نگو وانت که قش میکنم :|
اب قند مهناز:|

حق طلاق با کیه ؟ :|
برات میفرستم
با بندع4fvf
اهورا چش نخوری :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، † αƖιєη †
(17-08-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه ذره دیگه میرم ! Big Grin

شمآ ! ؟ O_O

:|||||

احمت ؟ :|

خاک توی سرت -_-

اینقد درس خوندی مخت تاب پیدا کرده :|||
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~Mahnaz~ ، † αƖιєη †
(17-08-2014، 17:41)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:38)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزییییییییییییییییییییییییییی ^_^قیصررررررررررررررررر ^_^

جييييييغ*^_^*

(:

|:

خوبي؟
خررررررررررررررررررررررررررررررررم ^_^
دلم برات چس اوشکول شده بود ^_^
روانيه...-_-

منم *^_^*
|||:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~Mahnaz~
(17-08-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا عکسارو نقل و قول میکنید :|

وگرنه منم میخواستم عکس با تیپ بگی بزارم ^_^ :|
شما غلط میکنی-_-:|
حالا که اینجور شد میزارم تو عکس از خودتان :|

گ.ا کفایت نمیده :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، First Star ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان