امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(17-08-2014، 22:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! 129f
سلام رزی:499:
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(17-08-2014، 22:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! 129f

سلام:cool:
 سپاس شده توسط Mason
(17-08-2014، 22:37)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! 129f

شهرامم ^_^*

مهتاب ! ^_^
 سپاس شده توسط an idiot
سیلام شهرامHeartHeartHeartHeart
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(17-08-2014، 22:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:32)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام داداشیBig Grin
از وان دی چه خبر؟

خبری نی Angel

BlushBlush
اممممم مرسی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 163

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 163
(17-08-2014، 22:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:36)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:35)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:34)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:32)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پفک |:

ضرر داره |:

پاستیل ._.

دوس ندارم .-.!

دختری که پاستیل نخواد .. دختر نیس که ، معلم دینیه |:

معلم چی چی ؟ :v
چی هس |:
(17-08-2014، 22:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:32)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:29)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختری !؟! ._.

من نیاز ب دوس دختر دارم Big Grin !

خیانتکار :"(

گمشو منو ب اون پسره ی ماست فروختی ._. !

من آیسانم دیگه : +

چن سالته (:* !؟!

14سالمه :|
تو چند سالته : )

۲۴ V: !

اووووم زیاده &_&

آی دی لاینتو بده :|

(17-08-2014، 22:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~No×OnE~ تو اسمتو عوض کردی !؟! ((((:*

نچ .. رنگ عوض کردم |:

هوم .. فک نکنم بشناسی منو !

ولی میشناسمت (((:* !

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام
به: niki.nini
درود niki.nini،

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام. برای دیدن پروفایل من اینجا کلیک کنید.

پیروز باشید،
mamba
با قبلیه میشناسی (:

اره همونم ._.

(17-08-2014، 22:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 22:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~No×OnE~ تو اسمتو عوض کردی !؟! ((((:*

نچ .. رنگ عوض کردم |:

هوم .. فک نکنم بشناسی منو !

ولی میشناسمت (((:* !

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام
به: niki.nini
درود niki.nini،

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام. برای دیدن پروفایل من اینجا کلیک کنید.

پیروز باشید،
mamba
با قبلیه میشناسی (:

اره همونم ._.
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط [ niki ]
هستم...............
اما میرم سریالمو ببینمTongueTongueTongueTongue
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
سلام بچه ها مخصوصا فریما
(:
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان