امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

(18-08-2014، 0:54)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:51)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب این یکی و نگاه کن پسر خالم بهم گفت کسی که بور باشه به زبون خودمونی میشه زردک دانستت کمه هیممممم "____" 

اصلا بیخیل :-\

خنگ -_-

هويجم قديما بهش ميگفتن زردك //:

اگه موهات هويجيه يا رنگ پوستت زرده يا در كل خيلي بوري مساوي ميشي با = زردك //:
کند هوش 

اولش گفتی میشه زرد کوچک حالا دبه کردی میگی میشه هویج خب بگو بور میشه معنیش من مطمنم ۱ ثانیه هم سرچ نکردی ~____`
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 196
آگهی
موفق هسـتمـــ (((:
(18-08-2014، 0:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی بیــا شاباش ((:

هو هوو هوو هووو |:

بيشتر بده باو -_-

جونم بالا اومد //:

(18-08-2014، 0:54)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی._.

ملاقات بیمارستان ساعت چنده:||!

2 تا 2 و يك دقيقه //:

(18-08-2014، 0:55)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوشه ینی هویچ .بهت گفتن هویچBig Grin

ديدي ميشه هويج *-_-*
نت اومد نسازه.........
اوووووووفففففففففففففففAngryAngryAngryAngry
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(18-08-2014، 0:55)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:53)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:51)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومونی.............crying
چرا هیشکی رو نمیشناسم.......
هومونی!!!!!!cryingcryingcrying
مادر

O_o

هومونی یه کلمه ی کره ای هست به معنای مادر جون...............
از وقتی دارم جانگ اوکی جونگ میبینم بدجور رفتم تو فاز کره.....یکی منو از اون فاز در بیاره ترو به خدا

این جا ایران است!!
قربون فاز کره ایت

چند تا نفس عمیق بکش بگو این جا ایران و شهر خودتو بگو
به خودت ضد حال میزنی و از اون فاز میای بیرون
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin
هانی تو چرا جواب اس های منو نمیدی؟Dodgy
(18-08-2014، 0:57)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کند هوش 

اولش گفتی میشه زرد کوچک حالا دبه کردی میگی میشه هویج خب بگو بور میشه معنیش من مطمنم ۱ ثانیه هم سرچ نکردی ~____`

احمق زرد كوچكو مسخره كردم //: ادبياتت صفره ._.

2 دقيقه سرچ كردم -_-
(18-08-2014، 0:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق هسـتمـــ (((:

میخای عجقامو نشونت بدم؟Angel
(18-08-2014، 0:57)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 0:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی بیــا شاباش ((:

هو هوو هوو هووو |:

سـارا چند بزنمـ |:

ماشـالا یکی ایـن صداش خوبه یکی هــایده /:

9........

چند روز پیش یه کنسرت بودتو تهران مال یه زن بودExclamation

والا فامیلمون میگف نمیدونم راس یا دروغ Sad

پریییییییییییی من میترسم.....

عـــه وا /////:
(18-08-2014، 0:57)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی بیــا شاباش ((:

هو هوو هوو هووو |:

سـارا چند بزنمـ |:

ماشـالا یکی ایـن صداش خوبه یکی هــایده /:

9........

چند روز پیش یه کنسرت بودتو تهران مال یه زن بودExclamation

والا فامیلمون میگف نمیدونم راس یا دروغ Sad

پریییییییییییی من میترسم.....

عـــه وا /////:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان