18-08-2014، 1:12
(18-08-2014، 1:10)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2014، 1:07)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وات ؟؟؟¿_____¡
فش بود |:
(18-08-2014، 1:08)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وا چه اسماییی
مغزم قفلید
من یه بار فیلم کره ای دیدم واس هفت جد و ابادم بسه
یه دختره شباهت زیادی به یه پسره داره که فک کنم داداشش بود
داداشش تصادف میکنه
و از قبل این پسره میخواست با یه گروه باشه
3 تا پسر بودن
یکیشون خییییییییییییییییییییییییلی وسواسی بود
حالا این دختره راهب یه کلیسا
مجبوره بجای پسره بره
سینه ها شو با یه پارچه میبنده و ...
زیاد یادم نمیاد
ولی اینو یادم میاد که دختره خیلی مس بوده تو دهن پسر وسواسی بالا میاره
تو زيبايي رو ديده *^_^*
(18-08-2014، 1:09)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دهن لق *-_-*
(18-08-2014، 1:07)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2014، 1:03)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وات ؟؟؟¿_____¡
(18-08-2014، 1:00)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دو سه بار پیر زن ها به من گفتن پس میشه بور اوکی ^___________^
ov hghy u,qd |||:
اون کلمات انگلیسی رو کیبرد فارسی داره بخون چیه
؛|
دهن لق یعنی فضول
:|