امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفتگـوی آزاد نسخـه 193

نوچ سارا من شارژ ندارم0.0
آگهی
(18-08-2014، 1:31)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:29)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:26)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:24)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:19)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:o

خیلی دوسشون دارما

اگه خواستی موسوی رو هم بیارم
پرو

شورامو بردیBig GrinBig Grin
جز اون اولیه و اخره

بینننننننننننن این صدبار اومده خواستگاریم نه گفتما
بعدم با هانی شووور کرده دوتا بچه هم دارن اولی اسکندر دومی هم غلام تو راههه
برو پیش 4 تا شورت خوشکلات بخواب
هههههههه

به دل نگیر شوخیدم

به سیجل به چشم برادری نگا میکنم اصلیش هیدنهAngel
(18-08-2014، 1:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چوساااااااااااااااااگـفتگـوی آزاد نسخـه 193 205

هااا:229::84:25r30
اسمش چیه؟؟خخخخخخخخخخخخخ هههههههههههه
ااااااااااااایییییییییییی
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin
(18-08-2014، 1:29)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:27)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:25)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:23)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:22)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رمزیه عزیزم هیمممممم =_____=

گفتم داره بمون فش میده به زبان قبیلشه
اینو من و رفیقام درست کردیم سخته عزیزم "__"

شما هم دستتون و میزارید روی کیبورد و کلمات فارسیو به فینگلیشی مینویسین قبیله ای ؟؟؟؟ هوممممم ;-)

حوصله ندارم بیابمش چ گفتی دقیقن؟
اینو یه جوری درست کردیم که کلمات نوشته شده اونا نیستن یعنی هر کدوم جایگزین دارن بای اموزش دید هیمممم ++___**

موفق باشیBig Grin
hoof .. (!)
 سپاس شده توسط armin van buuren
(18-08-2014، 1:32)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ سارا من شارژ ندارم0.0

یاخدا این کیه؟اخرشم 45کیهههههههههههههه؟
 سپاس شده توسط armin van buuren
(18-08-2014، 1:34)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:29)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:27)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:25)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:23)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم داره بمون فش میده به زبان قبیلشه
اینو من و رفیقام درست کردیم سخته عزیزم "__"

شما هم دستتون و میزارید روی کیبورد و کلمات فارسیو به فینگلیشی مینویسین قبیله ای ؟؟؟؟ هوممممم ;-)

حوصله ندارم بیابمش چ گفتی دقیقن؟
اینو یه جوری درست کردیم که کلمات نوشته شده اونا نیستن یعنی هر کدوم جایگزین دارن بای اموزش دید هیمممم ++___**

موفق باشیBig Grin
ممنونم
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 205
(18-08-2014، 1:31)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:29)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره سارا گوش میدم
اری خوب اصد._.

تو بودی اس دادی عایا؟

من بودمDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2014، 1:30)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 1:28)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام ..

خــدافظــ -_-

ناثهمه شساضشمهههه

-____-
عین ادم بتایپ نفهم (:

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
ای خدا دارم میمیرم از خنده چه اسمی
چوسااا
اون بدبخت اگ بدونه معنی اسمش ب فارسی چیه
تو فیلم واقعی خود کشی میکنه
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان