موضوعها: 855
سپاس ها 22847
سپاس شده 17850 بار در 6527 ارسال
حالت من: هیچ کدام
حسام حصاری که میگفتی آلبوم باید طبق مرام و معرفت اول برسه به دست کسایی که خریدن بعد چند روزش برای اینکه زحمت بچه هارو همه بشنون بعدش میره برای دانلود!
آلبوم هنوز به دست ما و حتی اونایی که تو تهران هم هستن نرسیده اما همه سایت ها گذاشتن!
آلبوم دزدی پخش نشده .. الکی نگین. خود حسام حصار برا سایت ها ایمیل کرده. زمان پخش هم داده همین امروز ظهر!
اولا که زحمت های خودتو خراب کردی و کسایی که تو آلبومن
ثانیا این کارت بدون توهین بزرگی به شعوره مخاطبه ...
کسی که ارزش قائل شده برای کارت و زحمتت و آلبوم رو تهییه و حمایت کرده این جوابش نیست ... اونوقت دم از فرهنگ سازی هم میزنن!
وقتی عرضه و فرهنگ جمع آوری یه آلبوم سالم رو ندارید و مدیریت روی پخشش نیست، پس بیخیال شید!
چند ماهه داری بازارتو با این بنده خدا سرطانی ها گرم میکنی،همه جا داد زدی که آلبوم خیریه هستش. این واقعا جواب این حمایت ها نبود...
بالاخره که کاری که از دست ما مخاطبا بر نمیاد اما توهین بزرگی بود واقعا ... با این کار فقط به همون یه ذره اعتبار هیپ هاپ لطمه میزنید...
آلبوم دزدی پخش نشده، خودش حسام پخش کرده و نتونسته جلو بگیره! فرهنگ = 0
راست و دروغش پای عمه ی نویسنده!!
موضوعها: 464
سپاس ها 6392
سپاس شده 10445 بار در 2607 ارسال
حالت من: هیچ کدام
حسام مگه سادیسم داره قبل اینکه به دست اونایی که خریدن برسه بزاره رو نت!!!!
خیلیا از یکی دو روز قبل آلبوم به دستشون رسیده بود
تو یه سایت یکی از بچه ها آلبومو گرفت داشت تو پی ام برا بقیه میفرستاد...
حتی از لیست ترک ها هم عکس گرفته بود(که من چند صفحه قبل ) تو این تاپیک گذاشتم
به نظر چرته! چون فقط کافیه یکی آلبوم از همین طریق به دست یکی از آدمینای سایتا یا پیجای رپی میرسید
برا بالا بردن بازدیدشون سه سوت آپ میکردن با ده تا کیفیت میذاشتن...
حالا هم چیزی نشده! شما آلبومو خریدی که نسخه اورجینالشو داشته باشی دیر یا زودم به دستت میرسه، اگه نرسید اونوقت بگو فلانه .-.
رها آلبوم به دست دوستت رسید بلاخره؟؟؟
The music feels better