امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝

(20-08-2014، 15:22)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:20)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داریم با اهورا واسه پسر عمه ام نقشه میکشیمBig Grin

چه كار مفيدي 0.0 !!

منم راه بدين تو نخشه ^_^
بیا کمک کنBig Grin
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 80
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(20-08-2014، 15:23)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:19)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی
(20-08-2014، 15:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:16)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ملی تو چطوری؟
_________
اهورا چطوری بد جور حالشو بگیرم با من در نیوفته؟
بستگی داره(:
تخسه یا اروم?
آروم؟؟
این اسکول و آروم بودن؟
خو پ تخسه:|
تخسا سخترن
باید ازش اتو بگیری4fvf
500 تا اتو دارم ازش..:}
اصن یه دختره هس اسمش یگانه اس تا اسمشو جلوش میاری وحشی میشه بت حمله میکنه میگه خفه شو..:|

خو پ راحته(:
همین اتو رو سوژه کن
بزن تو سرش|:
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ~ CrAzY HuMaN ~
(20-08-2014، 15:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بدی شیوا ..

خداففس ..
بلد نیسم نظر بدم باید بگم حتماcry girl

نوشتم پست ثابت بالای صفه ..

پایینش زده 5 ϲσммεητ اونو بزن نظر بده :|

ملی تو هم نظر بده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://m0nstergirl.blogfa.com/ ><
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mïņ̃†êR ، Navisa.
(20-08-2014، 15:21)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:17)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:09)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااا؟؟؟؟فاطی جون هم سنیم.....
اهورا 18 سالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازم 5 سال بزرگتری؟؟؟؟؟؟یا خداااااا......

مشکلیع?:|
نه بابا.....Big GrinBig GrinBig Grin
حالا چرا اونجوری نیگا میکنی؟؟؟؟(:

این الان علامت تعجبه←:|Big Grin
بسه بابا...ضایعم کردی اهورااا....SadSadSad
شرمنده.__.!
(20-08-2014، 15:22)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

slm dostan

shahin khobi?

مهدي دهنمو صاف كردي باو ///:

بالاخره فهميدي من شاهينم يا نه ؟

(20-08-2014، 15:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبهBig Grin
داشتم حذف کردم(:

خخخ سلام برسون Big GrinBig GrinBig Grin

چيرا آخه ؟ ):
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

نقل قول: هستي لاين ؟
[color][font]
[/font][/color]
ناشناسمbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~HiSssh~
(20-08-2014، 15:24)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ID گروه فلش چیه؟

نيدونم ._.*
فک کنم شیوا بدونه kaffe2
 سپاس شده توسط ~HiSssh~
مرضی .. من ارسال نظرو میزنم .. میگه عدد نمایش داده رو پُر کُن :| !

در حالی که هیچ عددی نداده تا من دوباره از روش بنویسنم .. ! :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(20-08-2014، 15:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:23)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:19)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی
(20-08-2014، 15:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی داره(:
تخسه یا اروم?
آروم؟؟
این اسکول و آروم بودن؟
خو پ تخسه:|
تخسا سخترن
باید ازش اتو بگیری4fvf
500 تا اتو دارم ازش..:}
اصن یه دختره هس اسمش یگانه اس تا اسمشو جلوش میاری وحشی میشه بت حمله میکنه میگه خفه شو..:|
خو پ راحته(:
همین اتو رو سوژه کن
بزن تو سرش|:
تازه منو دختر عموم یه فیلم گرفتیم..:}من نقش پسرعمه ام رو بازی میکنم که داره میره خواستگاری یگانه!!
میخوام نشونش بدم..:}
ولی خدا رحم کنه"
باید قبلش وصیت نامه بنویسم.."
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 80
(20-08-2014، 15:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:21)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:17)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 15:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلیع?:|
نه بابا.....Big GrinBig GrinBig Grin
حالا چرا اونجوری نیگا میکنی؟؟؟؟(:

این الان علامت تعجبه←:|Big Grin
بسه بابا...ضایعم کردی اهورااا....SadSadSad
شرمنده.__.!
اشکال نداره....آدم بخشنده ای هستم...^_^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان