امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝

سلام (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa. ، Mïņ̃†êR
آگهی
(20-08-2014، 19:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بابابزرگ کی شدم ! ؟

من!
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 137
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
مشکیم قشنگ بودا بنفش میزنه توچشbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence
(20-08-2014، 19:19)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا..:}

سلام خانوم خوش خنده(:

امروز از این سپاسا استفاده کنید((=
نذر کردم!Big Grin
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-08-2014، 19:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نیفهمی چرا اینکارو کردم بچه-___-
احمد تو هم بچم میشی-__-
من بآ این همه ریش ! ؟
من بابا سوگندم ! Big Grin
باید بچم بشی-___-
رآه ندآره ! :cool:
اهورآ Blush

یا امامزاده بیژن:|
این سن بابای منو دارع علی بهتره-__-
 سپاس شده توسط Navisa. ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~
(20-08-2014، 19:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من املآم ضعیفه ! (((:

چون مآزندآرنی بود دلیل از این بیشتر ! ؟ Big Grin

امیر حسودی نکن ! Tongue

خاک بر سره رفیق بازت:cool:Dodgy
بیچآره تقصیر نشد !
تقصیر رضآ بود !
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~
(20-08-2014، 19:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر نده گناه دارعUndecided
جملتو درس کن #___#
اخطار نده گناه دارع
چقد بی ادبی-___-
نتیجه ی زیاد چرخیدن تو فلشه .___.*
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-08-2014، 19:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 19:19)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا..:}

سلام خانوم خوش خنده(:

امروز از این سپاسا استفاده کنید((=
نذر کردم!Big Grin

خوبی آقای +18 سال*-^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-08-2014، 19:21)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام تینا((=
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence
سپاس شده 35002 بار در 13594 bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان