امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝

فاطی+_+
آگهی
((:

عاشق این اکانتم . نمیدونم چرا تغییر نام داده بودم .

اینـه آره . اینه . این اکانت برآم شـانس آورده . بهترین روزآم با این اکانت بود . با بهترین دوستام با این اسم آشنا شدم . . . . . . .

هــــــآی اُLL بـــX Heart
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ◄Iяαи► ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~~SARA:HIVA~~
(20-08-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:20)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:19)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي جيگره دخي (=
خیلی دوسش دالم..:}

در مورد زن من چی دارین میگین؟

(20-08-2014، 21:30)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:26)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآن اومده (:

chi chi ovordeee

عشق و محبت |:

ba sedaye chiiii?

زنگوله ی پآی اسب سفید شاهزاده |:

zangole bozghaleee:-V
dosesh dari:-|

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~ERFAN~
پاس شده توسط jastin

(20-08-2014، 21:34)jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

اینـه آره . اینه . این اکانت برآم شـانس آورده . بهترین روزآم با این اکانت بود . با بهترین دوستام با این اسم آشنا شدم . . . . . . .

خوش بودیم اون دورآنآ |: خوش اومدی |:

(20-08-2014، 21:34)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:20)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:19)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي جيگره دخي (=
خیلی دوسش دالم..:}

در مورد زن من چی دارین میگین؟

(20-08-2014، 21:30)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:26)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

chi chi ovordeee

عشق و محبت |:

ba sedaye chiiii?

زنگوله ی پآی اسب سفید شاهزاده |:

zangole bozghaleee:-V
dosesh dari:-|
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 152
 سپاس شده توسط jastin ، ~~SARA:HIVA~~
SALAM o_O
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، mahdi0191 ، jastin ، ~~SARA:HIVA~~
آهنگ پروفمو گوش بدین |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~~SARA:HIVA~~
سلام ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~~SARA:HIVA~~
(20-08-2014، 21:38)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SALAM o_O

دیروز وآسه تولدم نبودی یآسی خآنوم |: بچه هآ سرد شدن |:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~~SARA:HIVA~~
tavalodet mobarak azizam ♥_♥
chan rozi nabodam felash
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~~SARA:HIVA~~
(20-08-2014، 21:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاس شده توسط jastin

(20-08-2014، 21:34)jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

خوش بودیم اون دورآنآ |: خوش اومدی |:

اره -_-

مرسی
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان