امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝

(20-08-2014، 21:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از حرفای ایمان فقد میشه نتیجه گرف ک اعصاب نداره:|

بم ثابت شده وقتی یه پسر اعصاب نداره نباید رف رو اعصابش^_______^

آورین .

تو اگه تویِ اعصـابمم بری من عصبی نمیشم .^)^

بای .

ول کنید منِ بد بختو . AngelBig Grin
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Roxanna ، ◄Iяαи►
آگهی
(20-08-2014، 21:58)jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآن اول سلام
دوم خیلی چیز خلی
سوم بگو چرا

اول سلام .

دوم چیزخل خودتی

سوم چی چرا ؟

چهارم شب بخیر فردا بپرس سوالو . -_-
(20-08-2014، 21:55)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان >_<
رُکـــی -_-

شب ب خیر .

چشمم سوز میگیره -_-
اوکی برو بکپ -___-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط jastin
(20-08-2014، 22:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه یکی یکیدآرن ترکم میکنن
|: اول اون
بعد بآبآم
دیگه نوبت خودمه

عین ادم بگو بابات کجاس ؟ :|

نمیدونم |: کسی بم چیزی نمیگه cry girl دآرم دق میکنمcry girl

خدا بیامرزه

ببین یه چیزی بت میگم تو کلت فرو کن که نه حفرش کن -_- خفه شو -_- خفههههههههههههههههههههههههههههههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 157
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Roxanna
نگران نباش دنیا .. دعا میکنم من ... توهم دعا کن !

شبتون بخیر ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، jastin
(20-08-2014، 21:53)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:50)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم^___^

سلام ^__^
خوبی؟بیو میدی؟
خوبم ^_^
رکسانا
14^_^

منم ایدین 16 مشهد ^__^
 سپاس شده توسط Roxanna
(20-08-2014، 22:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 22:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:59)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه یکی یکیدآرن ترکم میکنن
|: اول اون
بعد بآبآم
دیگه نوبت خودمه

عین ادم بگو بابات کجاس ؟ :|

نمیدونم |: کسی بم چیزی نمیگه cry girl دآرم دق میکنمcry girl

خدا بیامرزه

ببین یه چیزی بت میگم تو کلت فرو کن که نه حفرش کن -_- خفه شو -_- خفههههههههههههههههههههههههههههههههه

خدا بیامرزه ینی گناهانش رو ببخشه خدا
خو خدایا گناهان بابای این دنیا رو نبخش
چقد بد جنسین شماcrying
:|
 سپاس شده توسط Roxanna
(20-08-2014، 22:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:58)jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 21:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآن اول سلام
دوم خیلی چیز خلی
سوم بگو چرا

اول سلام .

دوم چیزخل خودتی

سوم چی چرا ؟

چهارم شب بخیر فردا بپرس سوالو . -_-
(20-08-2014، 21:55)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان >_<
رُکـــی -_-

شب ب خیر .

چشمم سوز میگیره -_-
اوکی برو بکپ -___-

امروز جوش کاری کردم چشمامو برق زد . داره آب میآد ازش -__- کور شدم . برم قطره بریزم توش  .

تو بگو چی شد. الان اومدم .
 سپاس شده توسط Roxanna
وقتی ایمان خدافسی میکنه و هنو نرفته نتیجه میگیریم ایمان نمیخواد بره ولی هنو مونده^_^

چی گفتم:|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، jastin
(20-08-2014، 22:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش دنیا .. دعا میکنم من ... توهم دعا کن !

شبتون بخیر ._.

نگرانشم |: آخرین بآر به داداشم گف میره براش تبلت بیآره ._. خدآیآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 157
خدا امیر رو بیامرزه Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان