امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝

بدرود همگی
من یه مقاله به دست خط خودم می نویسم تا ببینین که نژاد ما چیه
تا می تونم هم دلیل میارم
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 196
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، CTG
آگهی
(21-08-2014، 11:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کآمیآر آهنگآش چه اسکلین 4fvf

جووووووووووووووون من یه بوس بدههههههههههههه

(21-08-2014، 11:23)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی خوبی :|

مرسی
تو چطوری ؟
اصلا با من بودی یا با اون علی ؟

(21-08-2014، 11:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که آدمای آموززش و پرورش بی عرضه ان
که اجازه می دن یه مشت عرب کثیف بیان و زبون مارو تغییر بدن
ماهم بی عرضه ایم که با همین وضع کنار اومدیم
شیخ های عوضی دارن آثار تاریخی رو از بین می برن و سعی می کنن تا مارو به عرب ها وصل کننن Angry
کصافطای عوضی آشغال AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Aiden Pearce ، ~ CrAzY HuMaN ~
(21-08-2014، 11:29)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه منم محروم کنی؟
چرا؟|:
(21-08-2014، 11:30)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاین ندارید :|

داریم((:
واس چی میخوای؟|:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، mahdi0191
(21-08-2014، 11:30)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: armin van buuren، Avril.، mahdi0191، Thief، ^MôBįŇą^، ღ✿ ДVД ✿ღ، SINA، キム尺刀ム乙2 کاربر پنهان

لاین ندارید :|
my.-.
بزا الان یه مطلب میزارم ببینید ما ایرانیا چقدر بدبختیم

(21-08-2014، 11:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 11:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم عربیم (. . )

رآس میگی؟ |: وآقعی ؟ |: خوش به حآلت |:
نگرفتی ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(21-08-2014، 11:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 11:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم عربیم (. . )

ولی نژادمون پارسه
پیامبر خودش گفت من از اعراب نیستم
خوشبختانه
من پارس اصیلم.....
تو شجره نامه نوشته که هم تو زندیه و هم تو صفویه بووودیمBig Grin
و نسلمون بر می گرده به پارسHeart
چون با کریم خان می رفتیم راهزنیBlush
از  فامیل مادری هم دزد دریایی بودیم
حااال کن
آساسینی ام واسه خودمBig Grin
ولی راس میگی این عربا بیچاره کردن ماروSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
یه سری اسکل منو به لیست دوستاشون دعوت میکنن...
پپپپپپپپپوووووووووووووف...
یارو یه دیقس عضو شده منو میندازه تو دوستاش..
اسکله دیه...
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 11:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 11:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کآمیآر آهنگآش چه اسکلین 4fvf

جووووووووووووووون من یه بوس بدههههههههههههه

(21-08-2014، 11:23)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی خوبی :|

مرسی
تو چطوری ؟
اصلا با من بودی یا با اون علی ؟

(21-08-2014، 11:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که آدمای آموززش و پرورش بی عرضه ان
که اجازه می دن یه مشت عرب کثیف بیان و زبون مارو تغییر بدن
ماهم بی عرضه ایم که با همین وضع کنار اومدیم
شیخ های عوضی دارن آثار تاریخی رو از بین می برن و سعی می کنن تا مارو به عرب ها وصل کننن Angry
کصافطای عوضی آشغال AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

ااه نه بابا نمییییییییییییییییدونم نمییییدونم نمیدونم چرا قلبم دآره از جآ در میآد 4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(21-08-2014، 11:32)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 11:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم عربیم (. . )

ولی نژادمون پارسه
پیامبر خودش گفت من از اعراب نیستم
خوشبختانه
من پارس اصیلم.....
تو شجره نامه نوشته که هم تو زندیه و هم تو صفویه بووودیمBig Grin
و نسلمون بر می گرده به پارسHeart
چون با کریم خان می رفتیم راهزنیBlush
از  فامیل مادری هم دزد دریایی بودیم
حااال کن
آساسینی ام واسه خودمBig Grin
ولی راس میگی این عربا بیچاره کردن ماروSleepy
اونا نژادمون رو عوض کردن
فرهنگمون رو عوض کردن
آداب و رسوممون رو عوض کردن Angry
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان