امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(21-08-2014، 12:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم سوال تایپ میکردم

مسی توخوبی؟bathtime
داری سوال تایپ میکردی؟0_0 ..

آفرین ، آفرین =)) ..

اوهوم ..

دآدآشت خوبه؟ =)))))))))))) ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، Mïņ̃†êR
آگهی
ادک تک تک ،تک تک اردک :499:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
من بايد اول بشم ||:
(21-08-2014، 12:33)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:28)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف بزنیدcof
چه خبرا cof
چرا هنوز محروم نشدي؟ :|
سلامتی :|
کم خالی ببند سحرcof
(21-08-2014، 12:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:32)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- رضآ نیس؟

هستم ..

|: هنو اخطار |:
از بیخ گوشت گذشت -_- ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(21-08-2014، 12:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیزم دارن ارزوهاشونو میگن25r30
نشنیــــدم مُدیره ..

چی؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 12:27)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:23)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 12:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخری بد فوشیه0____0اولی ینی کله پوک
دومی ینی خاک تو سرت
رومی هم وللش...
وآقعا؟ O-o

پووفف ..

از گمج خوشم میآد *^_^*
البته گمج ی نوع دیگه ک توش فسنجون درس می کنیمهرکسی تو گیلان میخواد فسنجون درس کنه تو گمج درس می کنم ولی چون جنسش ضعیفه ب اصلاح پوکه و زود میشکنهه ب افراد خنگ هم میگیم گمج

فسنجون ^_______^ ..

آره گمج ..سبزه !
اوهوم-___-
رنگ رایجش سبزه
ولی تو شهرمون ی جا هست دیگه رو نقاشی میکنه یا رنگی می کنه بعد خدا تومن میفروشه:|
یدونه خریدم 47 تومن بود 35 تومن بش دادم اومدم بیرون-__-
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(21-08-2014، 12:33)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا من سه ساله نرفتم پل خواجو و سي و سه پل

||:

منو ببر.-.

بیا بغلمممممممممممcry girlgrou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
حرف>_<

اول خودمم .-. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، ✘v!☻lent girl✘
رضا اواتارت؟
انیملز؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان