امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(21-08-2014، 13:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با همه دعوا دآری ؟ ._.
مگه من چی گفتم?
خوب بهمنی ام دوس دارم اول به بهمنیا سلام کنم

نه من کلا گفتم ..*

(21-08-2014، 13:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا ؟ *_*

هوم ^_^*
بستگی به آدمش داره!
مثلا دیشب مسابقه داشتیم !من دروازه بانم! پسره آشغال هی تک به تک میشدیم توپشو میگرفتم اونم لگد میزد بمن منم آخر پا شدم یه کله ی کوچولو زدم تو صورتش نمیدونم چرا اونهمه خون اومد
الان رد لگداش همه کبوده

باید خودتو کنترل کنی :183:
میگم هی لگد میزد هیچکی م چیزی نمیگفت
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 23
آگهی
سحری اومد.
 سپاس شده توسط Navisa.
(21-08-2014، 13:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه ولی مریم دختره
احسآن ._.*
خیلی خوابم میاد fishing
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، CTG
دیشب بـآ موهـآی بـآز خوآبیدم موهـآم الـآن مث موهـآی تآرزآن شده (-ــ-)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘
(21-08-2014، 13:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من چی گفتم?
خوب بهمنی ام دوس دارم اول به بهمنیا سلام کنم

نه من کلا گفتم ..*

(21-08-2014، 13:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا ؟ *_*

هوم ^_^*
بستگی به آدمش داره!
مثلا دیشب مسابقه داشتیم !من دروازه بانم! پسره آشغال هی تک به تک میشدیم توپشو میگرفتم اونم لگد میزد بمن منم آخر پا شدم یه کله ی کوچولو زدم تو صورتش نمیدونم چرا اونهمه خون اومد
الان رد لگداش همه کبوده

باید خودتو کنترل کنی :183:
میگم هی لگد میزد هیچکی م چیزی نمیگفت

بآشه |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 13:26)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 13:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه ولی مریم دختره
احسآن ._.*
بعله?
کاری داشتی?Big Grin
(21-08-2014، 13:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوابم میاد fishing
برو بخوابHeart
 سپاس شده توسط Navisa.
(21-08-2014، 13:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب بـآ موهـآی بـآز خوآبیدم موهـآم الـآن مث موهـآی تآرزآن شده (-ــ-)

با موی بسته نخواب موهات میریزه ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
من بهمنیـ ــم (._.)
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان