امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

سلام .. !

وبو حذف کردم :|
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
(21-08-2014، 19:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:42)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یگــآنه داره رضـا رو میخوره .

جلوشو بگیرید . Big Grin

خز شد دیگه ..

ی چیز دیگه بگید ..

+نمیدونم امیر...

من همیشه فک مبیکردم معنی اسمت اینه ک دنبالم نمکم:|
پِی سالتم
سالت میشه نم کن
پی هم ک میشه دنبال:|
تو همیشه خیلی خوشمزه بودی ...
ب خدا اینطوری فک میکردم ب خاطر همین اوایل ازت بدم میومد:|
ای دعوا دعوا دعوا سر شیشه ی مربااااااااااااااااا
(21-08-2014، 19:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خز شد دیگه ..

ی چیز دیگه بگید ..

+نمیدونم امیر...

پِی سالتم
سالت میشه نم کن

اخطار میخوای؟ -_-

دخالت نکنید !
 سپاس شده توسط Roxanna ، saba 3
(21-08-2014، 19:52)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم._.
سلام رکسانا جون

خوبی ؟

خوش اومدییییییییییییی
 سپاس شده توسط Roxanna
(21-08-2014، 19:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خز شد دیگه ..

ی چیز دیگه بگید ..

+نمیدونم امیر...

پِی سالتم
سالت میشه نم کن
دارم با دوستم حرف میزنم ب یو مربوط نی هر وقت گفتم پیرز زن بیا س**بزن
روم مخم میرید اه-__-
 سپاس شده توسط saba 3 ، Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 19:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:52)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم._.
سلام رکسانا جون

خوبی ؟

خوش اومدییییییییییییی
ممنون._.
 سپاس شده توسط saba 3
(21-08-2014، 19:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پِی سالتم
سالت میشه نم کن

اخطار میخوای؟ -_-

دخالت نکنید !
نه قربون دستت

بذار از دست اخطار بیست درصدیس قبلی راحت شیم بعد

هنو دو هفته مونده پاک شه

اوهوم اوهوم

الا مثلا دارم گریه می کنم

نه نه مرسی نیاز به اخطار نیس

ببین چه دختر خوبیم واسه خودم ساکت نشستم

تشویقی بده

نمیدی

اخطار نده
چ نام کاربری جنجالی داشتم خودم نمیدونستم .-. ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، saba 3 ، tyjtfhdhr ، Roxanna
(21-08-2014، 19:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پِی سالتم
سالت میشه نم کن
دارم با دوستم حرف میزنم ب یو مربوط نی هر وقت گفتم پیرز زن بیا س**بزن
روم مخم میرید اه-__-
ایشششششششششششششششش

دوباره این جوگیر شد

کی با تو بود اخه

مثلا من چی گفتم

خواستم روح بعضیا شاد شه خوابشون برده

اصلا خوبی نیومده
(21-08-2014، 19:49)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:46)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 19:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام سلام من بازم اومدمممممممممممممم

خوشکلتون اومد

میدونم خیلی منتظرم بودینننننننننننننن

سپاسا رو رد کنین بیاددددددددد

یالااااااااااااااااا

اگـه راس میگی خوشگلی عکس رد کن بیـآد . Angel
تو بگو چه طور عکس بذارم

بذارم چشت از حدقه دراد

نه نمیذارم

دهنتون اب می افته

حالا که التماس می کنین

بگو چه طوری باید بذارم میذارممممممم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/

اینجـا برو . یه عکس از تو کامپیوتر انتخاب کن . روی گزینه ی شروع اپلود کلیک کن . منتظر باش تا آپ شه .

بعد لینک مستقیم رو کپی کن . بیار تو فلش پیست کن . همین .

Angel
 سپاس شده توسط Roxanna ، saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان