امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

اینقد هم لقب فامیلیتون رو ب من نسبت ندید-_____-
فقط رضا حق دارع:|
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Mᴏsᴇs
آگهی
(21-08-2014، 21:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:13)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لينك بذار >_<
خا
(21-08-2014، 21:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو میرقصی ن من .-. ..

+امیر>> سگ خرفت :>>
خوچه ی هندی؟:v
(21-08-2014، 21:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی امیر کره خر عکس نزار :|
باباتهDodgy

عمته -_-

بی جنبه ..

اه اه خیلی بدم اومد !

پسر باس مث رضا باشه ..

پوس کلفت و با جنبه !

منو میگه cry girl
دارع نخ میده بگیر نخو:|
ما عمری دختر باز بودیم پسر-_-

اینارو میخواد ب ما یاد بده -_-

مرضیه اول عکس -_-

بعد نخ:>

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، tyjtfhdhr ، | NEON DEMON |
(21-08-2014، 21:23)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه و نورا مورد اخلاقی دارن :|
درسته مرضیه خانوم؟؟؟؟؟؟؟
:|
امضاشون و با عنوانه امضاشون و ببینین .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/18465633036867096629.png
من دیگه حرفی ندارم -_-

كسي كه چادر سرش ميكنه چيكا به اين كارا داره؟؟.-.

فاطمه برقص<:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(21-08-2014، 21:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خا
خوچه ی هندی؟:v
باباتهDodgy

عمته -_-

بی جنبه ..

اه اه خیلی بدم اومد !

پسر باس مث رضا باشه ..

پوس کلفت و با جنبه !

منو میگه cry girl
دارع نخ میده بگیر نخو:|
ما عمری دختر باز بودیم پسر-_-

اینارو میخواد ب ما یاد بده -_-

مرضیه اول عکس -_-

بعد نخ:>

:v
لایک مردک:>
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، | NEON DEMON |
(21-08-2014، 21:26)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:23)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته مرضیه خانوم؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من دیگه حرفی ندارم -_-

؟!

عنوان BF :|
امشا N&M
ینی مرضیه و نورا ._.

bff .. !

بی سوادی دیگه :| !

بهترین دوستان برای همیشه !

بست فرندز فور اور :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، | NEON DEMON |
كي بود اگه ميرف آمريكا بهترين دختر باز جهان ميشد؟؟|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، tyjtfhdhr ، | NEON DEMON |
(21-08-2014، 21:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی نفهمید چی گفتم:v
فقط رضا حق دارع لقب فامیلیش رو ب من نسبت بدهBig Grin

(21-08-2014، 21:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین جانب
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، | NEON DEMON |
(21-08-2014، 21:26)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته مرضیه خانوم؟؟؟؟؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم -_-

كسي كه چادر سرش ميكنه چيكا به اين كارا داره؟؟.-.

فاطمه برقص<:

من اونو واسه ادام میخوام داره مسلمون میشه:|

مرضیه>>>>>>>>>> خب وقتی مخفف مینویسی توقع داری بفهمم؟
ولی دارین مونا هم میدونه(:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 109

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
رضا مراقب باش گرگ نر دارع میاد
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮
109
amir303
91
✘v!☻lent girl✘
86
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، | NEON DEMON | ، βΑllεяiηΑ♡
(21-08-2014، 21:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی نفهمید چی گفتم:v
فقط رضا حق دارع لقب فامیلیش رو ب من نسبت بدهBig Grin

(21-08-2014، 21:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین جانب
وات د هل :|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان