امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

:rum: شمآ همتون الاغین |: عآقآ به منم بگین چیه شده ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 116
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(21-08-2014، 21:45)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:41)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من بودی؟
خو کار ندارع ک رضا راهنمایی کرد-__-
خر رقاص-__-

با مهرزاد بودم .-.

شیر ماده؟ .-.

اره دورم زیاده :>

فک کردم چی میخوای بگی همچین جو سازی کرده بودم-___-

چی بگم خُب ؟ ._.

دورم زیاده دیگه :|

حالا چ چیزی خوردین؟:>
بیا خصوصی بگو مرتیکه دارم فضولی میمیرم:v
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(21-08-2014، 21:45)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:40)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا مهرزاد شیر هستن
لابد منم خرم :|
ار:|
(21-08-2014، 21:41)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو بودم ؟؟.-.
با من بودی؟
خر رقاص-__-

با مهرزاد بودم .-.
کم کم بدتر شدالان مهرزااد ی چی بت میگه نابود شی-__-
|:

مهرزاد نميخواي كه به يكي بگم بياد سراغت ؟|:

اسمشو بگم محرومم .-.

بگو بیاد ._.

گربه؟ :V
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(21-08-2014، 21:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون خانوما ..

خرا شیرا شترا بزا ...

همگی..

جمیعا خدافظ ...

مهرزاد تو هم لال شو تا ملت همه خبردار نشدن -_- ..

نترس خیلی گنگ اشاره میکنم ._.

نظرت چیه بزارم تو عکس از خودتان؟ :VV
:|

بزار چار خط لایک میخوره :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡
(21-08-2014، 21:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو سگ پیر برو بزار من اول شم-___-

شتر ._. چی شده ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، F A R D I N
اَ اَ اَر اَر :|

سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡
(21-08-2014، 21:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون خانوما ..

خرا شیرا شترا بزا ...

همگی..

جمیعا خدافظ ...

مهرزاد تو هم لال شو تا ملت همه خبردار نشدن -_- ..

نترس خیلی گنگ اشاره میکنم ._.

نظرت چیه بزارم تو عکس از خودتان؟ :VV
:|

بزار چار خط لایک میخوره :V

آخ اره :V

بالاش چی بنویسم ؟ :>
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 21:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:45)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:40)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا مهرزاد شیر هستن

با من بودی؟
خر رقاص-__-

با مهرزاد بودم .-.
|:

اسمشو بگم محرومم .-.

بگو بیاد ._.

همون كه گفت كاري به مهرزاد نداشته باش||:

هنو صورتي نبودي.-.

برات نقشه كشيده بوديم \:

هعي  چه دوراني بود
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، | NEON DEMON |
سپاس شده توسط

βΑllεяiηΑ♡ ، βΑllεяiηΑ♡ ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، F A R D I N
(21-08-2014، 21:49)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا مهرزاد شیر هستن

با مهرزاد بودم .-.
|:

اسمشو بگم محرومم .-.

بگو بیاد ._.

همون كه گفت كاري به مهرزاد نداشته باش||:

هنو صورتي نبودي.-.

برات نقشه كشيده بوديم \:

هعي  چه دوراني بود

._.

صورتی بودم ._.

ولی مربوط به دوره ی قبلی بود ._.

تو هم توش دست داشتی؟ ._.

رز گفت بهم (._. )

خائن -_- ..

دم به تله ندادم :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان