امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(21-08-2014، 21:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون خانوما ..

خرا شیرا شترا بزا ...

همگی..

جمیعا خدافظ ...

مهرزاد تو هم لال شو تا ملت همه خبردار نشدن -_- ..

نترس خیلی گنگ اشاره میکنم ._.

نظرت چیه بزارم تو عکس از خودتان؟ :VV
:|

بزار چار خط لایک میخوره :V

آخ اره :V

بالاش چی بنویسم ؟ :>
من و ****

همین الان یهویی:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
چي ميگي مهرزاد ||:

من يه كار ديگه ميخواستم بكنم.-.
اصا با اونا نيستم -_-

فقط يكي جلومو گرفت (#..)
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи►
من از فردا تا دوهفته دیگه نمیتونم بیام
اگه دیگه مارو ندیدین حلال کنینcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 117

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، tyjtfhdhr
:rum: کره بزآ :183:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 21:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون خانوما ..

خرا شیرا شترا بزا ...

همگی..

جمیعا خدافظ ...

مهرزاد تو هم لال شو تا ملت همه خبردار نشدن -_- ..

من و ****

Mj -_- ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
لآل نشین ایشآلله -_-
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(21-08-2014، 21:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 21:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و ****

Mj -_- ..
JJ -_- ..

&

TM :>> ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡
(21-08-2014، 21:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي ميگي مهرزاد ||:

من يه كار ديگه ميخواستم بكنم.-.
اصا با اونا نيستم -_-

فقط يكي جلومو گرفت (#..)

هیچی :|

چی کار؟ ._.

خدارو شکر که با اونا نیستی ._.

کی؟ ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
بابا عکس و بزارین دیگه:|
مردم از فضولی -______-

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
دینگ دینگ دنگ دنگ دینگ دینگ دنگ

ساعت هی میزنه زنگ

افتاب در اومد پاشو

خورشید میگه بیدار شو

:|||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان