امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(21-08-2014، 23:25)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:14)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا جای ما نیست |:
برم وگرنه دعوام میشه!
جنبه ندارید تا یه چیز میگم میخاید حمله کنید!
خدافظ...

تازه طرف بعله رو گفته بود لامصب-_-
کی؟!
نکنه منظورت نیکیه؟!
25r3025r3025r30

اوهوم..

دختر شتریه ولی میشه تحملش کرد .-. ..

._.

م متالو خز نکردم -_- !..

آقا من رو این ی کلمه شوخی ندارم..

پاش برسه سرش دعوا هم میکنم..

بیخیالش شو ..

(21-08-2014، 23:24)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:14)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا جای ما نیست |:
برم وگرنه دعوام میشه!
جنبه ندارید تا یه چیز میگم میخاید حمله کنید!
خدافظ...

کی؟!
نکنه منظورت نیکیه؟!
25r3025r3025r30

اوهوم..

ای بابا داداش ما یه سلام کردیم سریع قالبش کردید به ما؟! (:
مشخصه ترشی زده این نیکی  (:
حلالت:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط sorena_77
آگهی
صورتیه شاهین
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 138
(21-08-2014، 23:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوور دارم >~< !

عه >~< !

كيه ؟ كيه ؟ كيه ؟ ها ؟

من به زور دادي به اون يارو حالا به زور ميدمت به سورنا (:*
(21-08-2014، 23:26){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رضا که همه از او میگویند کیست :|

ایست:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(21-08-2014، 23:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا ب خر بفهمون آیس پک چیه:|..

الآن من چیکآر کنم *_*

برو دبی -_-

تو چی *_*

من در فضای مقدس مشهد میمونم .-. ..
بیآ بآ هم بریم *_* تنهآ نمآن ای عشق *_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 23:23)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـیکی بله رو بگــو ! :>>>>>>>>>>

این اوسکول بازیا چیه ؟ :||

اونقد بدم میاد دخدرا ناز میکنن آخرشم میشن جی افه همون پسره :>>>

سورنا اسم اصلیت چیه فرزندم ؟ :>

چرا اسمتو گذاشتی سورنا ؟ -_- من روش حساسم -__-*
من هنوز جوونم این دخترا رو بهم قالب نکنید (:
اسم اصلیم سورناست! سورنا یه اسم اصیل ایرانیه!
 سپاس شده توسط Dead Silence
(21-08-2014، 23:27)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوور دارم >~< !

عه >~< !

كيه ؟ كيه ؟ كيه ؟ ها ؟

من به زور دادي به اون يارو حالا به زور ميدمت به سورنا (:*

جییییییییییییغ >~< !

کاوه ._.* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
نقل قول: از اون رضای خر انتظار داشتم \: !

ولی از تو یکی انتظار نداشتم >~< !

تینا !؟! >~<
منو ببخش اگه تلخه حرفام ×!
__

کنار حقیقت امثال شما زنده نمیمونن (;

این دو تیکه ی بهرام  خیلی ربط داره به موضوع ! (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط sorena_77
(21-08-2014، 23:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الآن من چیکآر کنم *_*

برو دبی -_-

تو چی *_*

من در فضای مقدس مشهد میمونم .-. ..
بیآ بآ هم بریم *_* تنهآ نمآن ای عشق *_*
Confused

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(21-08-2014، 23:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:25)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟!
نکنه منظورت نیکیه؟!
25r3025r3025r30

اوهوم..

._.

م متالو خز نکردم -_- !..

آقا من رو این ی کلمه شوخی ندارم..

پاش برسه سرش دعوا هم میکنم..

بیخیالش شو ..

(21-08-2014، 23:24)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟!
نکنه منظورت نیکیه؟!
25r3025r3025r30

اوهوم..

ای بابا داداش ما یه سلام کردیم سریع قالبش کردید به ما؟! (:
مشخصه ترشی زده این نیکی  (:
حلالت:V

:||||||

گفتی من خز کردم منم گفتم ن !

این چ حساس شدنی داش -_- .. ! ..؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان