امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(21-08-2014، 23:26)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صورتیه شاهین

وات؟ -__-
آگهی
(21-08-2014، 23:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دبی -_-

تو چی *_*

من در فضای مقدس مشهد میمونم .-. ..
بیآ بآ هم بریم *_* تنهآ نمآن ای عشق *_*
Confused

حآلآ دیگه ضآیع بآزی نکن *_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 139
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(21-08-2014، 23:28)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:23)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـیکی بله رو بگــو ! :>>>>>>>>>>

این اوسکول بازیا چیه ؟ :||

اونقد بدم میاد دخدرا ناز میکنن آخرشم میشن جی افه همون پسره :>>>

سورنا اسم اصلیت چیه فرزندم ؟ :>

چرا اسمتو گذاشتی سورنا ؟ -_- من روش حساسم -__-*
من هنوز جوونم این دخترا رو بهم قالب نکنید (:
اسم اصلیم سورناست! سورنا یه اسم اصیل ایرانیه!

آقای اسم اصیله ایرانی ! *-_-*

صرفا جهت اینکه دندوناتو تو دهنت خورد نکنم خفه شو *-_-*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط sorena_77
(21-08-2014، 23:26)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بيا نيكي انقد اين اشكانو پس زدي سورنا بهت انداختن |:
کی گفته من به این پیشنهاد دادم؟!
25r30
ول کنید ما رو بابا نیکی واسه خودتون (:
(21-08-2014، 23:28)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز جوونم این دخترا رو بهم قالب نکنید (:
اسم اصلیم سورناست! سورنا یه اسم اصیل ایرانیه!
اینجا نخوای زن بگیری بازم بت میندازن :|

این یه تجربست :| البته واسه من از نوع پسر :||

واقعا ؟ نمیدونستم اسمه ! ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط sorena_77
آقا من از همينجا اعلام ميكنم شوور نيكي اون ور دنياست (:*

پس نيكي ناز نكن ^_^

به زور ميديمت به سورنا !!

سورنا توام جوونم جوونم نكن آ -_-

ما دلمون عروسي ميخواد حتي به زوووووووووووور *^0^*

تينا خطبه رو بخون |= اشكم دراومد !
(21-08-2014، 23:29)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:25)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟!
نکنه منظورت نیکیه؟!
25r3025r3025r30

اوهوم..

دختر شتریه ولی میشه تحملش کرد .-. ..

._.

م متالو خز نکردم -_- !..

آقا من رو این ی کلمه شوخی ندارم..

پاش برسه سرش دعوا هم میکنم..

بیخیالش شو ..

(21-08-2014، 23:24)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:19)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟!
نکنه منظورت نیکیه؟!
25r3025r3025r30

اوهوم..

ای بابا داداش ما یه سلام کردیم سریع قالبش کردید به ما؟! (:
مشخصه ترشی زده این نیکی  (:
حلالت:V

:||||||

گفتی من خز کردم منم گفتم ن !

این چ حساس شدنی داش -_- .. ! ..؟

خز کردی لامصب>_<

دو تا آهنگ از متالیکا و اونسنس و lp گوش دادی اومدی واسه ما متالهد شدی>_<؟

قناری-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
کسی ه طلاق گرفته باشه ؟(:
(21-08-2014، 23:31)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من از همينجا اعلام ميكنم شوور نيكي اون ور دنياست (:*

پس نيكي ناز نكن ^_^

به زور ميديمت به سورنا !!

سورنا توام جوونم جوونم نكن آ -_-

ما دلمون عروسي ميخواد حتي به زوووووووووووور *^0^*

تينا خطبه رو بخون |= اشكم دراومد !

جییییییییغ کاوه >~< !

بیا ببین زنتو اذیت میکنن !

من کاومو میخوام cry girl !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(21-08-2014، 23:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:29)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2014، 23:25)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم..

._.

م متالو خز نکردم -_- !..

آقا من رو این ی کلمه شوخی ندارم..

پاش برسه سرش دعوا هم میکنم..

بیخیالش شو ..

(21-08-2014، 23:24)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم..

ای بابا داداش ما یه سلام کردیم سریع قالبش کردید به ما؟! (:
مشخصه ترشی زده این نیکی  (:
حلالت:V

:||||||

گفتی من خز کردم منم گفتم ن !

این چ حساس شدنی داش -_- .. ! ..؟

خز کردی لامصب>_<

دو تا آهنگ از متالیکا و اونسنس و lp گوش دادی اومدی واسه ما متالهد شدی>_<؟

قناری-_-

اگه اواتار و امضا رو میگی فقد نیمی از اون ربط داش ب متال-_-

من از عکسه خوشم اومده بود گذاشتم>_<

قناری **-_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان