امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(22-08-2014، 9:05)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ مَگی((:
یگانس دیگ..<:!

((:

آوریــن همون بش بگــو یـگــــــی .

اسمشـــو به چیــز مالیدی با این حرفـــت . قشنگـــ اسمشو صدا کن خـب .. AngelBig Grin
 سپاس شده توسط αѕтer
آگهی
(22-08-2014، 9:04)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:02)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:00)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 8:58)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
خـوبی یِگـی؟!
خوبم ممنون من تو رو می شناسم؟
فک نکنم((:
ولی تو گ.آ دیدمت!
من کُلا احسـاس صمیمیت با همه می کنم ._.*
خو این خیلی خوبه. ^__^

نسخه خرابه.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 168
 سپاس شده توسط αѕтer
به جرآت میشه گفت :

نسخــــ, بـــ فـ|ک رفـت .
 سپاس شده توسط αѕтer
(22-08-2014، 9:07)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:05)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ مَگی((:

((:

اسمشـــو به چیــز مالیدی با این حرفـــت . قشنگـــ اسمشو صدا کن خـب .. AngelBig Grin

نمیخوام((:
اصن پسرا چرا باید تو حرفای دخیا دخالت کنن؟Big GrinBig Grin
درویش باش..<:!

(22-08-2014، 9:08)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:04)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:02)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:00)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 8:58)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
خـوبی یِگـی؟!
خوبم ممنون من تو رو می شناسم؟
فک نکنم((:
ولی تو گ.آ دیدمت!
من کُلا احسـاس صمیمیت با همه می کنم ._.*
خو این خیلی خوبه. ^__^

نسخه خرابه.
Big GrinBig Grinیس
 سپاس شده توسط ~Hichkas~ ، t★r G!RL$
(22-08-2014، 9:13)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:07)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ مَگی((:

((:

نمیخوام((:

خخخخ 25r30

چسب چشب / چون تو گفتی من دیگه دخـالت نمیکنم .

تو هم خجـالت بکش . Big Grin تو جمع به ملت فوش نده . AngelBig Grin
 سپاس شده توسط αѕтer
وللش این کلا عادت داره خودشو بندازه وسط هر بحثی.اصلا باهاش حال نمی کنم.ایشششش تازه وارده فضول.
راستی اسمت چیه؟
 سپاس شده توسط ~Hichkas~ ، αѕтer
(22-08-2014، 9:16)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 9:13)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ مَگی((:

((:

نمیخوام((:

خخخخ 25r30

چسب چشب / چون تو گفتی من دیگه دخـالت نمیکنم .

تو هم خجـالت بکش . Big Grin تو جمع به ملت فوش نده . AngelBig Grin
آفرین پسر بد((:
باز ک دخالت کردیBig GrinBig Grin
درویشBig GrinBig GrinBig Grin

یگی حانیه(:
فک نکنم تازه وارد باشه ها^.^
چن سالته یگی؟
 سپاس شده توسط ~Hichkas~
(22-08-2014، 9:17)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وللش این کلا عادت داره خودشو بندازه وسط هر بحثی.اصلا باهاش حال نمی کنم.ایشششش تازه وارده فضول.
راستی اسمت چیه؟

پوخ . Big Grin

این داره به من میگه تازه وارد -_-

من 3 سال پیش اینجـآ عضو شدم .

اسم jastin قـدیم تا حالا به گوشت خورده یـا همون !~IмДи~! جـدید .
Dodgy

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=7295&buddies=1
پیش خـودش فکــ کرده تاز واردیم ./ Angel
 سپاس شده توسط αѕтer
از سپاس دادنش اولش معلوم بود ایمانه((:
باهوشم دیگ Big Grin
 سپاس شده توسط ~Hichkas~
اواااا ایمان تویی؟
خیلی رفتارت عوض شده.
 سپاس شده توسط αѕтer ، ~Hichkas~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان