امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

فیلمه چه باّحآله ..

یآرو میگه : گمشو عوضی ..

اون یکی میگه؟ به من میگی عوضی بیشعور نفهم؟

بعد بآ مشت رف تو صورتش ..!4fvf
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ ، ◄Iяαи► ، Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
دوباره ایمانو محروم کردین گنآ دآشت ..*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 191
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، βΑllεяiηΑ♡
احمت چرا نیشت بازه ؟ :V
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘v!☻lent girl✘ ، βΑllεяiηΑ♡
(22-08-2014، 12:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Д¥L!Ɲ

پری این چرا محروم شده ؟ :|

زدن تاپیک های تکراری..!! و عدم توجه به اخطار های مدیر..!.-.

احمد رضـآ..:v
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи► ، βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mïņ̃†êR
(22-08-2014، 12:25)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Д¥L!Ɲ

پری این چرا محروم شده ؟ :|

زدن تاپیک های تکراری..!! و عدم توجه به اخطار های مدیر..!.-.

احمد رضـآ..:v

پوفف :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ
سلآم سلآم ! Big Grin

من بیرون نتم همیشه نیشم بآزه متآسفآنه ! Smile
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 191
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ ، _єяяσя_ ، ✘v!☻lent girl✘
(22-08-2014، 12:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم ببینید برید خونتون .-. ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/h00z18s1eywsw8osfosb.png
خوشآمآن نیآمد ! Sleepy Big Grin

ب ... مان -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-08-2014، 12:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:20)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:16)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب داشتم گ .آ ارسالاشو ميخوندن .-.

واي يا خدا

چقد پشت سرم حرف زدن لينكشو برات پخ ميكنم -_-

همه اینا جم میشه یه جـآ...!!! تا بیاد..!Rolleyes

از لعیا بعید بود..!: (((
ديدي به من چي ميگفتن ؟.-.

من پنهان بودم وقتي اينارو ميگفتن ميديدم .-.

باورم نميشد.-.
لینکشو بمنم بدهbathtime
نقل قول: خواهش میکنم..!

اما من نمیبخشم..!! 
منو نمیبخشی؟حلال کن پسcry girl
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-08-2014، 12:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم سلآم ! Big Grin

من بیرون نتم همیشه نیشم بآزه متآسفآنه ! Smile

خخخخخخخخ ((=
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-08-2014، 12:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:20)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديدي به من چي ميگفتن ؟.-.

من پنهان بودم وقتي اينارو ميگفتن ميديدم .-.

باورم نميشد.-.

بذا الان زنگ میزنم خونشون حالشو میگیرم..!*_*

بیخیال..!! اما بدون لعـی از ته دلش اونو نگفته..!! : (
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان