امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(22-08-2014، 12:49)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشت شست پام درد میکنه >_<
آی خدا >_<
حتی ناخنمم کوتاه کردم فایده نداره >_<
آی شستم >_<
cry2cry2cry2
كفش باله پات كني چي ميگي |||:
من همیشه کفش اسپرت پا میکنم -_-

دیگه کسی که خربزه میخوره باید پا لرزشم بشینه (=
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 200

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(22-08-2014، 12:52)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:50)!~IмДи~!. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منقـرض بشیـد دسته جمع .

مریضید مگه هعی محروم میکنید ؟!!! ندونسته زرتی بن میکنن .

-_-

مریض تر از تو نمیتونم باشم..!!

مهم اینه که اکانته اصلیت محرومـه..!!! پس ینی..اینایی هم که میسازه باید محروم شه..!!

مهم اینه صابر رو گفتم .

ندونسته بن نکن . -_-

بای .
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-08-2014، 12:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ب اون صدای نازکت نمیاد ریشو سبیل داشته باشی25r30
صدآی نآزک ! ؟ Big Grin
صدآی من که خیلی بمه ! :cool:

اوهوم مخصوصا وقتی میگی خالهBig Grin
از صدام خوشم نمیآد ! :|
ولی صدای یه مرد باس کلفت مثل من بآشه ! Big Grin
فقط نترسیدآ :cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=2014-07-17-16-57-22-deco.jpg
خل وعضی شاخ ودم نداره نمونه بارزbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خُدآفس ._.*
Unknown
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mïņ̃†êR ، F A R ! N ، ღSηow Princessღ
پس ینی یکی ک بن دائم شد باید بره بمیره .-. ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Roxanna ، ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘ ، !~IмДи~!.
اینستای بیبر چقد افتضاحه :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، F A R ! N ، Mïņ̃†êR
من خودم موضعم خرآبِ !
نمیدونم این ایمآن و عرفآن چرآ بآ من بد شدن ! ؟ Dodgy
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna ، Mᴏsᴇs ، ~~SARA:HIVA~~ ، ღSηow Princessღ
ایمان چیزی برای دونستن نیست شما با دلیل بن شدی و تومدیریتم همه میدونن چون گذاشتم همه چیزو پس بال بال الکی نزن

هرکی خربزه میخوره پای لرزش میشینه
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، F A R ! N ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خدافس آوا ._.
 سپاس شده توسط Roxanna ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Thyme ، ~~SARA:HIVA~~
(22-08-2014، 12:53)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز توی پونــــک دآعش اومــده بود 4fvf
جا قحطه؟!._.
من اگ مدیر یه حذب قدرتمند بودم میرفتم قم :V

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان