07-06-2014، 20:47
من همشو بلد بودم

|
!!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو |
||||||||
07-06-2014، 20:47
من همشو بلد بودم
![]()
07-06-2014، 20:49
خ خ خ خ خوب بود
ب ب ب ب باحال
07-06-2014، 23:19
من من من..........................من تا حالا تقلب.......................من تاحالا...............تقلب............
هیچی بابا ولش کن .مهم نیس
08-06-2014، 0:40
جدیدن تقلب با حرکات پا جواب میده...
یه روش دیگه هس واسه کسایی که کل بچه های کلاسشون پایه ن... فقط واسه سوالای تستی جواب میده... اینجوریه: تو سر جلسه از بچه ها میپرسی:بچه ها سوال فلان یه جوری نیس؟(یا مشکل نداره؟یاحل میشه؟یا...) بعد دوستات اینجا چهارجور جواب ممکنه بهت بدن که گزینه درسته... گزینه1:نه،چجوری؟ گزینه2:کدوم سوالو گفتی؟ گزینه3:خیلی سادس... گزینه4:چرا...یه جوریه... البته این روش به شرطی عمل میکنه که بچه هاتون گندشو درنیارن و هی سوال نپرسن...
08-06-2014، 4:08
خب فعیلا که دیگه امتحانا تموم شد.ولی برای سال دیگه حتما امتحان میکنم!!!!!!!
28-06-2014، 2:10
این روش و اینجودی توضیح میدم:
غزل:مرجان چک نویس داری؟ مرجان:اره غزل:میشه بمن بدی لعد اون میده و تو مینویسی چه سوالی موندی بعد اون میگه که یه لحظه چک نویس رو بده بعد جوابو مینویسه میده بهت میگه دیگه چک نویس لازم ندارم ..!
21-08-2014، 1:58
بابا این رشا دیگه قدیمی شدن معلما دستمونو میخونن
21-08-2014، 4:23
100% جواب میده
![]() من همهش رو امتحان کردم ![]() چند تا هم خودم اختراع کردم ![]()
24-08-2014، 20:44
روش بسیار خوب دنده پیکان که تنها برای سوال های پهار گزینه ای استفاده میشه شما شماره سوالو میگی و بغل دستیتون یا روبه روییتون...
گزینه1--پای راست جلو گزینه2--پای چپ جلو گزینه3--پای راست عقب گزینه 4--پای چپ عقب و اینگونه است که شما جوابو میفهمید.... یه راه دیگه هم هست...اول باید گزینه هارو مشخص کنید که هر کدوم چی بگید مثلا گزینه1=اسونه گزینه2=خیلی اسونه گزینه 3=سخته گزینه4=خیلی سخته حالا روشش چیه؟شما مثلا میخاید بگید سوال 100 میشه گزینه2؟میگید گزینه دو خیلی اسونه...و دوستانی که از قبل با هم گزینه هارو مشخص کردید جوابو میگن مصلا میگه ن خیلی سخته یا...!!!!!!!!!!! اینا همش کشف خودم بوده برید حالشو ببرید خیلی جواب میده تا کشف های بعدی به خدا میسپارمتون و من التوفیق ![]()
24-08-2014، 21:00
من بهترشو بلدم با خود کار
تقلبو بنویس بکن تو خودکار یا سرش بعد در بیار حال می ده نوشتن تقلب به سبک رمزی روی میز صندلی | ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|