امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

نمی دونم چرا من تو هر بخشی میخوام نویسنده شم همه میان اونجا فعالیت می کنن.فک کنم اگه بخوام تو زباله دان نویسنده شم همه تاپیکای بی کیفیت می زنن بره. زباله دان.اهههه صبا برو یه بخش دیگه.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 146
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
(26-08-2014، 11:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دنیآم مهی |: نمیدونم امیرحسین ._.
|:
نمیدونی کی اذیتت میکنه بعد میخوایی بری؟
(26-08-2014، 11:17)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:14)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سحر بدم میاد>____<
تو خوردی! >_<
چرا؟
خخخخ چون بهش اخطار دادم :nooz:
خخخخخخ آخه برا چی؟
زیادی داشت حرف میزد..
لامصب رفته بود رو اعصابم *-___-*
(26-08-2014، 11:21)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:17)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا ما دردامون عین همه.
بیا بغلمcry girl
یگانه دنیا پسرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههBlushBig GrinTongue

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
چرااااا کی گفتههههه؟ آره دنیا؟
وابر کن پسره

بازم بیاد بغلت

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخTongue
(26-08-2014، 11:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دارم میرم:hje:

تو هم جایی نمیری -_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(26-08-2014، 11:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:12)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:08)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله امیر cry girl

کجا میخوایی بری؟
من تازه مشکلم حل شده میتونم بیام (. . )

نمیشه امیر cry girl اذیتم میکنن cry girl
کی دنیا کییییییییییییییییییی؟

نمیدونم هی اکآنت میسآزن همه چیشون شبیه من میکنن دیگه خسته شدم هیشکی رسیدگی نمیکنه |:
به شیوا بگو به ممد بگو به ندا بگو هر کی دم دستت اومد بش بگو
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Navisa. ، Mïņ̃†êR
(26-08-2014، 11:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دنیآم مهی |: نمیدونم امیرحسین ._.
|:
نمیدونی کی اذیتت میکنه بعد میخوایی بری؟
(26-08-2014، 11:17)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:14)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سحر بدم میاد>____<
تو خوردی! >_<
چرا؟
خخخخ چون بهش اخطار دادم :nooz:
خخخخخخ آخه برا چی؟

مگه بآید بدونی کی اذیتت میکنه |: یه آدم عوضی که وختش مفته |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(26-08-2014، 11:23)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:21)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 11:17)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا ما دردامون عین همه.
بیا بغلمcry girl
یگانه دنیا پسرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههBlushBig GrinTongue

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
چرااااا کی گفتههههه؟ آره دنیا؟
وابر کن پسره

بازم بیاد بغلت

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخTongue
باید از زبون خودش بشنوم.
(26-08-2014، 11:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دارم میرم:hje:
شیوا تو که نمیری
ولی خب اگه بری منم میرم rding
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ×ThundeRBolT×
(26-08-2014، 11:23)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم چرا من تو هر بخشی میخوام نویسنده شم همه میان اونجا فعالیت می کنن.فک کنم اگه بخوام تو زباله دان نویسنده شم همه تاپیکای بی کیفیت می زنن بره. زباله دان.اهههه صبا برو یه بخش دیگه.
وا یگانه کجا برمممممممممممممممممممم

من تقریبا تو همه ی بخشا فعالیت دارمممممممممممممممممممممممممممممم
دنیا ؟ cof
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان