امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(26-08-2014، 22:58)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم .. :|

(26-08-2014، 22:57)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:52)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:49)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:43)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلیپشو پیدا نکردم -_________-
خدافس >______<
الان برات میفرستم...
واسه منم بفرس دیگه
پی ام چک کنBlush
واس منم بفرس
پی ام چک کنBlush
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 49
The music feels better

آگهی
(26-08-2014، 22:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:40)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان یه صدایی مث افتادن میز اومد||: از تو پذیرایی ..

برم ، نرم ؟

جیییییییغ >.<
نه نرو ._.

داداشم میزو انداخت .. شکست شیشه اش |:

(26-08-2014، 22:41)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:40)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان یه صدایی مث افتادن میز اومد||: از تو پذیرایی ..

برم ، نرم ؟
نرو

اگه جیغ بنفش مامانم نبود نمیرفتم ._.

(26-08-2014، 22:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل جان شما نظر دادی ؟ :|

کاملا صحیح ! ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-08-2014، 23:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 23:00)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:54)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:48)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سعید...،.
سلام مرد خدا :bighug:

نینجـآی قـآیم شدس ._.
من موندم اول قایم شد بعد نینجا شد یا اول نینجا شد بعد قایم شد:297:

.__.*!!

رآس میگه .. !
یادت باشه ازش بپرسیم بعدا:hiccp:
The music feels better

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-08-2014، 23:04)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 23:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 23:00)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 22:54)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مرد خدا :bighug:

نینجـآی قـآیم شدس ._.
من موندم اول قایم شد بعد نینجا شد یا اول نینجا شد بعد قایم شد:297:

.__.*!!

رآس میگه .. !
یادت باشه ازش بپرسیم بعدا:hiccp:

اینــآ .. !!
الـآن آنه بپرس ازش ._.
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
سحر>.<

کل رخت خواب تشک هارو انداختم رو صندلی کامپیوتر خودمم رفتم روش .. عاشق اینم از اون بالا پرت شم رو سه تا متکایی ک گذاشتم .. و من پرت شدم پایین.. احساس میکنم پام شکسته ._. .. همیشه فرود موفق آمیز بود پ چرا نشد ؟ *._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، saeedrajabzade
hs\l .. :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سامورایی بیا اینجا منو مهناز ازت سوال داریم @__@
زووود -___-
The music feels better

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-08-2014، 23:07)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سامورایی بیا اینجا منو مهناز ازت سوال داریم @__@
زووود -___-

بلی .. ._.
زود بـآش -_-
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(26-08-2014، 23:05)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر>.<

کل رخت خواب تشک هارو انداختم رو صندلی کامپیوتر خودمم رفتم روش .. عاشق اینم از اون بالا پرت شم رو سه تا متکایی ک گذاشتم .. و من پرت شدم پایین.. احساس میکنم پام شکسته ._. .. همیشه فرود موفق آمیز بود پ چرا نشد ؟ *._.
25r3025r3025r30
یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک آخر به دستی ملخک...
The music feels better

سپاس شده توسط ρяіηcεss~Αιοηε
(26-08-2014، 23:05)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر>.<

آخــی ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان