امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

چه گیری دادید به عشق باو :V

#چرت :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence
آگهی
عزیزم حرفت درسته ولی به نظرم ادم دست خودش نیست BlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush
در زندگی مهم نیست به کجا سفر میکنید مم این است که با چه کسی سفر میکنید.
احتمالا سعیدهkaffe2

ایمان ک عمرا اشکانم ک خوبیم باهمAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Brooklyn Baby ، Navisa.
(27-08-2014، 16:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نوری ..

تمیر آروم باش !

چیزی نشده ک (:

سوگند فکراتو بکن بازم ..

یه فیلم دیدم توش دختره یه کاری کرد روحش تسخیر شد :|

به نظرت امتحان کنم ؟ ^_^

ووویییی S:

فک کنم حس بدی باشه :V

من امتحان کردم :|

خیلی بده >_<

جییییییییغ :|

بذار امتحان کنم :v

روح ها و جن ها میان تو بدن من ینی ؟ O_O

من به جنون میرسم بعدش  ؟ :|
امتحانش نکنین... -___-
من که میگم خرافاته....ولی یکی از فامیلامون گفت اگه وارد جسمتون بشن، دیگه بیرون آوردنشون با خداست....>___<
 سپاس شده توسط First Star
(27-08-2014، 16:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه گیری دادید به عشق باو :V

#چرت :|

نوری آواتارتو بردار :|

اینجوری من و تو رو باهم اشتب میگیرن D:
 سپاس شده توسط First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mïņ̃†êR ، Navisa.
(27-08-2014، 16:36)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانش نکنین... -___-
من که میگم خرافاته....ولی یکی از فامیلامون گفت اگه وارد جسمتون بشن، دیگه بیرون آوردنشون با خداست....>___<

جدی ؟ :>>>>

من برم امتحان کنم :V

الان دارم از ترس میمیرم :|

(27-08-2014، 16:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم واسِ همین گذاشتم :V
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~ CrAzY HuMaN ~
(27-08-2014، 16:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:33)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:29)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:25)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم تا یه جایی تو دلش نگه میداره بعد کم کم حرفاشو بالا میاره اینو یادت باشه
سوگند خیلی قمپز در میکنی

فقط خودتو این وسط مسخره کردی

برو خیر پیش..
دیگه مجبورم کردییا خودت بخواب یا میام میخوابونمت 
واضح گفتم؟
ب خودم هرچی گفتم هیچی نگفتم ب سوگند حق نداری حرف بزنیDodgyDodgy
دو روزه اومدی غیرت برت نداره

جنبه ام ندارید که حرف بشنوید دیگه نیاید گفتگو Dodgy
از تو زودتر اومدمDodgyDodgy
اون دیگه ب خودم مربوطه
خدافظ...
لحظات خیلی گ**ی در کناربعضی عزیزان داشتیمDodgyDodgy
منظورم اینکه اگه تو دو روزه که میشناسیش
من یه ساله که باهاش دوست فابریکم :|
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(27-08-2014، 16:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 16:36)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانش نکنین... -___-

(27-08-2014، 16:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

تو روحت ینی آ .. :V
 سپاس شده توسط First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~
(27-08-2014، 16:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

تو روحت ینی آ .. :V

به امضاها دقت کن :V

تا حدودی مث همه :V
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Brooklyn Baby
(27-08-2014، 16:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانش نکنین... -___-

به نظر من که امتحان نکن.... -__-
فاطی راست میگه آواتاراتون مثه همه...اسماتونم که به هم شباهت داره..من گیج شدم...
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان