امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

رفتم تو گ.آ قديم -_-

هي سپاس دادم ||:

زيادي دادم _-_

هعي
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، RєƖαx gнσѕт ، an idiot
آگهی
(27-08-2014، 22:52)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:50)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهیBlush

ببخشید .. ؟ 0_0
غزل جون

غزل کیــه ..؟

(27-08-2014، 22:52)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام

تو رو دیگــه وآآآقعا نمیشناسم :|

(27-08-2014، 22:52)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـــنآز
یــه سوآل چـرآ هی منـو از لیستت درمیـآری هـی میذآری

الـآن که هستی که .. :|
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، bOoOoOy
(27-08-2014، 22:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:44)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی با ما هم کاری نداره بهتره رفع زحمت کنیم <__>

کو کار ؟
بوگو تا همکاری به عمل بیاد

امممممم
خب بذار تصحیح کنم : کسی بیکاریش رو با بیکاری ما سهیم نمیشه:/

فک کنم بهتر شد ^_^

WinkWinkWinkWink
درست شد
من نمیدونم نصفه شبی ماها خواب و خوراک نداریم!؟

محمد فهمیدی چی شد؟
تو گفتی وسطش ل آخرش ه من گفتم یهو25r3025r3025r3025r3025r3025r30
اصن بعدش سپاس دادی داغون شدم
اینطور که معلومه شیوا در رفت Smile
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، βΑllεяiηΑ♡ ، سارا بهرامپور
شب بخير :*
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، an idiot
(27-08-2014، 22:53)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:52)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـــنآز

وآسم جـآی  سوآل داش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-08-2014، 22:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:52)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:50)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهیBlush

ببخشید .. ؟ 0_0
غزل جون

غزل کیــه ..؟

(27-08-2014، 22:52)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام

مهـــنآز

منو نمیشناسی؟؟؟crying
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، bOoOoOy
(27-08-2014، 22:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطور که معلومه شیوا در رفت Smile

اينقد زود اومدي خوابش برد |:

چرا من اينطوري حرف ميزنم ::|
هعي
 سپاس شده توسط an idiot ، Mohammad 77
کی داوطلبه واسه من شارژ بفرسته؟
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، bOoOoOy
(27-08-2014، 22:54)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2014، 22:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهیBlush

ببخشید .. ؟ 0_0
غزل جون

غزل کیــه ..؟

سلام ._.

سلام

مهـــنآز

منو نمیشناسی؟؟؟crying

نـآرآحت نشو شوخی کردم ._.
 سپاس شده توسط bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان