امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(28-08-2014، 13:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 13:44)~ُُBön ُBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 46

|: !

Delete شـد آواتار نازنینت . Angel
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
یک نخ آرامش دود میکنیم به یاد نآمردی هایی که از سر و کول دیروزمون بالا رفتن … |:
یک نخ تنهایی به یاد تمام دل مشغولی هامون …|:
یک نخ سکوت به یاد حرفهایی که همیشه قورت دادیم …|:
یک نخ بغض به یاد تمام گریه کردنآمون …|:
یکم زمان لطفا ، به اندازه یک نخ دیگه ، به اندازه قدمای کوتاه عقربه که به سلآمتی رفتن عمر مآ میگذره …|:
یک نخ بیشتر تا مرگ این پاکت نمونده !
پَ میکشیم نخ آخرو به سلآمتی عشق ندآشته |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Nυмв ، Y.a.S.a.M.i.N
چن نفر انجا مغزشون مث منع؟ Angel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، تنها10 ، ~ُُBön ُBáŠŦ~ ، Y.a.S.a.M.i.N
من بار اول بود اومدم گفتگوی آزاد پشیمون شدم
من خسته ام بشر

دیگر نمیکشم یکی بیاید این طناب رو پاره کند
من جرئت ندارم
خسته ام
حتی توانش را هم ندارم
بسه است دیگر نمیخواهم بیش ازاین
یک نفر کمک کند
نه توانی در دستانم دارم که کاری کنم
نه حرفی دارم برای گفتن
حرف که هست گوشی برای شنیدن نیس
راستش رابخواهی دیگر حتی توان حرف زدن راهم ندارم
چشمانم را میبندم
به خواب نیازمندم خسته ام
خسته
لطفا بیدارم نکنید
 سپاس شده توسط ~ُُBön ُBáŠŦ~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Nυмв
(28-08-2014، 13:47)~ُُBön ُBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 13:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 13:44)~ُُBön ُBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: !

Delete شـد آواتار نازنینت . Angel

متقلبه خاک بر سر |: !
چرا امضا منو کپی میکنی !؟! >.<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط تنها10 ، ~ُُBön ُBáŠŦ~
(28-08-2014، 13:48)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من |=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Nυмв
(28-08-2014، 13:47)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 13:45)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مغز منه که همه چی توش دلیـتــــــ شدع
-_-

(28-08-2014، 13:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 13:46)~ُُBön ُBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 13:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||||||:

بـاز ب اِفــ رفتی ؟ -__- ؟

تو به گ.آ رفتی بآز؟ -____-

من مگـه اسمم دُنیـاس ؟! -___-

(28-08-2014، 13:47)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^______^
سلام خوبی؟!

s ; yes .
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ◄Iяαи►
(28-08-2014، 13:48)تنها10 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بار اول بود اومدم گفتگوی آزاد پشیمون شدم
چرا؟؟؟؟
خب باید خودت رو قاطی کنی دیگه
 سپاس شده توسط تنها10
(28-08-2014، 13:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک نخ آرامش دود میکنیم به یاد نآمردی هایی که از سر و کول دیروزمون بالا رفتن … |:
یک نخ تنهایی به یاد تمام دل مشغولی هامون …|:
یک نخ سکوت به یاد حرفهایی که همیشه قورت دادیم …|:
یک نخ بغض به یاد تمام گریه کردنآمون …|:
یکم زمان لطفا ، به اندازه یک نخ دیگه ، به اندازه قدمای کوتاه عقربه که به سلآمتی رفتن عمر مآ میگذره …|:
یک نخ بیشتر تا مرگ این پاکت نمونده !
پَ میکشیم نخ آخرو به سلآمتی عشق ندآشته |:
وآت د فآز خوآهرم ؟! :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(28-08-2014، 13:48)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من>_<
 سپاس شده توسط Nυмв

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان