امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(28-08-2014، 20:18)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:16)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:14)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ×لـ×آ×مـ |||:
این مدل سلآم کردن مخصوص من بوده ! - ـــــــــــــ -
تقلید کآر عَبَضی !

بده بش بره . گناه داره بد بخ . Angel

JUST FOR ME . Rolleyes

p345

فقط به خآطر تو :hiccp:
حله ردیفه میتونی بری !Sleepy

ایول . Angel

(28-08-2014، 20:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:14)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـلی میگه موز دیگه حال نمیده .

جدیدا اناناس میخوره ./ Angel

ترک عادت میگن موجب مرضه . اینه دیگه . Big Grin

آناناسو تو بخور خرجت درآد

حوصله اخطار ندارم -___-

الان شیوا میاد

خدافظ همگی ..!
زر نزن بشین موزتو بخور اه
یه دقیقه میاد و بعدش می خواد بده Tongue

یه دیقه میاد بعد میخواد بده ؟؟؟؟ :183:

عـلی ؟ !
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Aiden Pearce ، #marya# ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(28-08-2014، 20:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/7rp37lv27f0xntjem0bt.jpg  الآن خودمو اینطوری میبینم |:

این یک خبر بود
یعنی ها هم جرئت داریم خبر بخونیم
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 119
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 20:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/7rp37lv27f0xntjem0bt.jpg  الآن خودمو اینطوری میبینم |:
چه وحشتناک.
کاش من جای اون دختره بودمcry girl
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(28-08-2014، 20:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاین بهتره .. .. بآی

دوستان ایشون لاین دارنا .. !

خوش به حالش !
(:

چه خبرا؟
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خدافظ..
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(28-08-2014، 20:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:17)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:16)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:10)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادیا تو 13 سالته من 16 سالمه
این یعنی من زودتر از مامانم به دنیا اومدم :ngh:
اشکال نداره...تو خودتو 10 سال کوچولو تر بدون مامانی -____-

سر راهیه ؟! |||:
ماریا چرت نگو |:
مطمعنی چرته؟!! |||:
(28-08-2014، 20:20)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:17)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:16)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:10)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر راهیه ؟! |||:
حرف دهنتو بفهم...
دخمل مامانیه...

الان مادر بزرگ شدی؟! |||:
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa.
(28-08-2014، 20:19)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدا تو توی 7 سالگی بچه دار شدی ینی؟:89:
زیادی به مغزت فشار نیار فریما....
سن من تغییر نمیکنه...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(28-08-2014، 20:24)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2394897 dateline=1409246307]
(28-08-2014، 20:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:14)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـلی میگه موز دیگه حال نمیده .

جدیدا اناناس میخوره ./ Angel

ترک عادت میگن موجب مرضه . اینه دیگه . Big Grin

آناناسو تو بخور خرجت درآد

حوصله اخطار ندارم -___-

الان شیوا میاد

خدافظ همگی ..!
زر نزن بشین موزتو بخور اه
یه دقیقه میاد و بعدش می خواد بده Tongue

یه دیقه میاد بعد میخواد بده ؟؟؟؟ :183:

عـلی ؟ !
[/quote]
می خواستم بنویسم بره اشتباه شد ولی اگر می خوای همون اولیرو در نظر بگیر Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آیدا سحر هرگز منو فراموش نمیکنه.
مطمن باش.
 سپاس شده توسط Navisa.
(28-08-2014، 20:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه من یه ماهی هست منحرف شدم یه چی می گم که دهنت از چیز تا چیز جر بخوره ها

بگو -_-
بعدش فقط ببین تا به چیز نرفتی

ای بابا میخواستم برم >_<
انقد زر نزن علی ._.
خدافظ !
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان