امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(28-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:35)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:34)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:30)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنو ول کنه
الانه بشاشم تو شلوارم از ترس

چرا رفیقات دست به یکی کردن ریختن سرت؟؟؟Big Grin

غلط کردن
بیان از ترس بیست تا تیر ژسه رو خالی میکنم روشون

ژ3 خشابش مگه 30 تا نیست؟

نه
کلاش سیه

تو پادگانتون کلاش افغانی هم دارین؟ :/
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 125
آگهی
منو باش نرفتم شام بخورم اونوقت اینجا.....
من خسته ام بشر

دیگر نمیکشم یکی بیاید این طناب رو پاره کند
من جرئت ندارم
خسته ام
حتی توانش را هم ندارم
بسه است دیگر نمیخواهم بیش ازاین
یک نفر کمک کند
نه توانی در دستانم دارم که کاری کنم
نه حرفی دارم برای گفتن
حرف که هست گوشی برای شنیدن نیس
راستش رابخواهی دیگر حتی توان حرف زدن راهم ندارم
چشمانم را میبندم
به خواب نیازمندم خسته ام
خسته
لطفا بیدارم نکنید
(28-08-2014، 20:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:38)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:36)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||: من چرآ اینجآم الآن؟ |||:

خوبی تو؟! |||:

نه نیستم |||: میخوآم یه کآری کنم |||:

چیکار 0_0

خسته شدم از این زندگی نکبتی |||:

جدی نگیر |||: منم اینجوری  میشم بعضی وقتا |||:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
حالا خوشال شدم
مامانم حالش بهتره ^___^

بابام هم اشتی کرد بام ^____^
 سپاس شده توسط Navisa.
(28-08-2014، 20:40)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:38)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:36)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی تو؟! |||:

چیکار 0_0

جدی نگیر |||: منم اینجوری  میشم بعضی وقتا |||:

بعضی وختآ نه ایندفه جدیه |||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط #marya#
(28-08-2014، 20:38)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:36)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:33)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:31)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:30)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییغ>__<
عاشقشم._.*(یاس)

ایـول .

اهنگ جدید نداده؟ /:
یه چند وقته دانلود نکردم اهنگاشو /:

من رپ گوش میدم ولی اهنگ دان نمیکنم .

داییم تمام اهنگای روز رو (همه ی خاننده های جهان) رو دانلود میکنه . منم بش فلش میدم 8 گیگ پر میکنه .

خوش به حالت دایی من با 10 نفر دعواش شد همه رو با خودش آتیش زد p336

قدر داییتو بدون ):

خدا رحمت کنه .

پدرم با داییم حله . بگم دریا با دایی میگه حل . بگم جنگل با دایی میگه حل . بگم دختر بازی با دایی اونم میگه حل . AngelBig Grin
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، #marya#

(28-08-2014، 20:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||: من چرآ اینجآم الآن؟ |||:

خوبی تو؟! |||:

چیکار 0_0

منم.کاش میتونستم کاری که تو میخوای بکنی رو بکنم.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، #marya#
(28-08-2014، 20:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:35)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:34)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 20:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا رفیقات دست به یکی کردن ریختن سرت؟؟؟Big Grin

غلط کردن
بیان از ترس بیست تا تیر ژسه رو خالی میکنم روشون

ژ3 خشابش مگه 30 تا نیست؟

نه
کلاش سیه

تو پادگانتون کلاش افغانی هم دارین؟ :/

نه
حتی کلاش ها هم ساخت ایرانه
✘✘صــ.ـــ.ـدآی تفنگـــــــٍ =×=×=×=> Bang Bang |:
✘✘میکشـــه به زنـــگـــٍ =~=~=~=> Dang Dang |:
✘✘شیــون مــ×ـ×ـآدر<==<==>==> 【Ɲø】
✘✘آرآمـ~ـ~ـش مـ ـ ـن =*=*=> 【ßy】
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، #marya# ، Navisa.
._.* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان