امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(28-08-2014، 22:30){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:29)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:20)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:18){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس توچی؟!

اره.کت مشکی با پیراهن ابی.
چند سالت بود؟! |||:

مانتو سورمه ای ._.

من 16 ^__^
تو چند؟-__-

من 14 ^__^

خدافس دیگه -_-

تا یه هفته دیگه

برو -__- برات توشه ی راه میکنم:V

کی voxer داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=167285

بله تنها یه امید ارزو اونم مدیر شدن cryingcrying
آگهی
حسن دوبآره اینجا پلاس شدم ! :ngh:
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 150
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، an idiot
(28-08-2014، 22:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ گمشو ._.

خودت گمشو ! ._.
دلم برآتون تنگ میشه ! ):
بجز میترآ و اون دختر *** ! :|

برو بمیر :| دفه ی آخرت باشه پستامو تو لاین لایک نمیکنی ! ._.*
چرا؟! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(28-08-2014، 22:32)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا چقد فاز غمگینی داریcry girl
گریم گرف ....

گریت نگیره |: دختر نبآس گریه کنه |: من وآسه پسرآ قطره ای اشک نریختم تو عمرم |:
 سپاس شده توسط an idiot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام 14k

من برگشتم
(28-08-2014، 22:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ گمشو ._.

خودت گمشو ! ._.
دلم برآتون تنگ میشه ! ):
بجز میترآ و اون دختر *** ! :|

برو بمیر :| دفه ی آخرت باشه پستامو تو لاین لایک نمکنی *اکش ! ._.*
چرا؟! ._.
بابا من 1000 تآ فرند دارم !
اگه همه رو لایک کنم که پآره میشه !
اسمتُ گم کردم تآزه ! :cool:
 سپاس شده توسط T A R A
(28-08-2014، 22:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:29)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:24)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهآ مدیر که الان تو فلشه منم :|

هزاران درود بر تو مدیر فعال باد
یه مدت بود دو مآه فلش نمیومدم !
تآزه یه هفتس دوبآره فعآل شدم !
میخوآم زود ثآبت بشم ! :cool:

ینی هرکی بیشتر فعالیت کنه زودتر ثابت میشه؟:hiccp:
هعی...
خوش به حالتون مدیر شدین تموم شد
من که تازه رفتم تو خبرها پست میزارم به زور 20 نفر بازدید میکنن!!من موندم امیررضا و ALONE BOY چوجور مدیر شدنrding
اونآ خیلی بی کآر بودن ! Big Grin
تآزه من قآچآقی مدیر شدم چون مذهبی مدیر نداشت !
وگرنه من اغتشآشگرم ! کلی اخطآر گرفتم ! :cool:

تنها جایی که بهت نمیخوره مذهبیه حاج آقا Big GrinTongue
 سپاس شده توسط an idiot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(28-08-2014، 22:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:29)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:24)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 22:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهآ مدیر که الان تو فلشه منم :|

هزاران درود بر تو مدیر فعال باد
یه مدت بود دو مآه فلش نمیومدم !
تآزه یه هفتس دوبآره فعآل شدم !
میخوآم زود ثآبت بشم ! :cool:

ینی هرکی بیشتر فعالیت کنه زودتر ثابت میشه؟:hiccp:
هعی...
خوش به حالتون مدیر شدین تموم شد
من که تازه رفتم تو خبرها پست میزارم به زور 20 نفر بازدید میکنن!!من موندم امیررضا و ALONE BOY چوجور مدیر شدنrding
اونآ خیلی بی کآر بودن ! Big Grin
تآزه من قآچآقی مدیر شدم چون مذهبی مدیر نداشت !
وگرنه من اغتشآشگرم ! کلی اخطآر گرفتم ! :cool:

WinkWinkWinkWinkWink
دیگه قاچاقی مدیر نمیکنن؟501
خب این چه شرایطیه!!aah:rum:
همین فردا میرم تو انتقادات اعتراض موکونمConfused5B:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(28-08-2014، 22:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن دوبآره اینجا پلاس شدم ! :ngh:

درود بر تو کار خوبی میکنی4fvf
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام ... !
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان