امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-08-2014، 8:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:19)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکآر کردی هآ فهمیدم شیوآ در دوستآنت قرآر دآدی (=

درخواست + 100 تا عکس گرگ .Angel 

گفتم به این دختره ی بخش پزشکی بگو بن نکنه . گفت 2 تومن شارژ بده . شمـاره حساب خواستم نداد کــ . Angel

وآقعا انتظار داشتی شماره حساب بده؟ (=

میداد عالی میشد . دارم هـ ک میخونم . فعـلا .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(29-08-2014، 8:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:29)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن یگآنه خوش بآش بآو زندگی دو روزه (=
سپاستو چرا ورداشتی؟

چون سپآس ندآدی Angel
اینم سپاس حالا دوباره بذار
(29-08-2014، 8:32)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:19)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم به این دختره ی بخش پزشکی بگو بن نکنه . گفت 2 تومن شارژ بده . شمـاره حساب خواستم نداد کــ . Angel

منم بآس پروژمو بنویسم خدآفس |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 173
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(29-08-2014، 8:33)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 8:32)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بآس پروژمو بنویسم خدآفس |:
نرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
زود باش زود باش >__< 

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، t★r G!RL$
وااااااااااای خوابم میاد
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(29-08-2014، 8:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود باش زود باش >__< 

خآک >_<
(29-08-2014، 8:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود باش زود باش >__< 

هکه؟ 0___0
ســَـلآم ..
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سلام صبا.

صبا من میخوام نویسنده شمcry girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان