امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-08-2014، 15:41)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:39)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجرشو بده زود:29dz:

نخواستم شکلکو (..)

مال خودتون Shy

باشcof

ولي من اينو هم دوس دارم aquarium

اسکی نرو خواهر !

باشcof

آفریننننaquarium
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
آگهی
من رفتم پی زندگیم
بدرود دوستان
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، First Star ، Brooklyn Baby
شیوا اسم منم بنویس توی همون
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 258
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
(29-08-2014، 15:40)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:36)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:33)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیرینی من کو ؟ 497

شکلک خودمه cof

شکلک رزیه»»»»»cof

عه !!! >__<
شکلک خوشگلمو الکی شوهر ندین >_<
مال منهcof

بزنم دهنت 3ztz
بي تربيت 
مال منه به هيچكي نميدمشcof

پررووووو >__<
چشاتو درمیارما >___<

الان من بشدت ميترسم cry girl

مظلوم گير اورديد cof
 سپاس شده توسط an idiot
(29-08-2014، 15:42)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:40)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:36)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:32)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:30)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(اع هروخ)دیققا ینی شی؟
سواد داری عایا؟همه چیو باس کامل بنویسم؟
هروقت این طرفا اومدی خوب شد؟
خخخخخخ/من خودم این سبکو اختراعیدم.ولی خدایی تو تو گفتم میگ اع هروخ؟عایو؟
میگی اعه یا اگه
هیچیم عینه ادم نی

اشکل نداره.ناراحن نشو برو ب پیغام خصوصیات برس.خخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
تمومید دیگه اینجام
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط koorosh-joon ، ghgbggf
مرضی ؟ 497

آب نبات بهت بدم یدونه از اون ماهیاتو میدی ؟ 497

خخ ^_^:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(29-08-2014، 15:43)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم پی زندگیم
بدرود دوستان
آفرین گلم بای
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ghgbggf
(29-08-2014، 15:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اسم منم بنویس توی همون

تاپیک نزن دیگهkaffe2
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Aiden Pearce
تا حالا شده دنبال یه جمله ی خاص واسه ابراز احساست باشی ؟

قشنگترین جمله برای کسایی که دوستشون داری با ارسال yar .

هر پیـام 50 تومان .

همراه اول . 

Angel
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، an idiot
.___.
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان