امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

خدافظ فريماfishing

مهي قضيه شيريني چي بود 14k
 سپاس شده توسط ★ASAL-GIRL★
آگهی
(29-08-2014، 15:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ؟ 497

آب نبات بهت بدم یدونه از اون ماهیاتو میدی ؟ 497

خخ ^_^:|

شاید aquarium

مطمئن نیستمaquarium
 سپاس شده توسط First Star ، ★ASAL-GIRL★
(29-08-2014، 15:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا اسم منم بنویس توی همون

تاپیک نزن دیگهkaffe2

من تمام تایپکامو زدم
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 259
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(29-08-2014، 15:45)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا شده دنبال یه جمله ی خاص واسه ابراز احساست باشی ؟

قشنگترین جمله برای کسایی که دوستشون داری با ارسال yar .

هر پیـام 50 تومان .

همراه اول . 

Angel
باورت میشه ایرانسل چند روزه اس نداده ؟ O_O
فک کنم گوشیرو خواموش کردم قهر کرده Angel
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ★ASAL-GIRL★
fishing
عوض کردم این
(29-08-2014، 15:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:42)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:40)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:36)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=*yasna* pid=2397929 dateline=1409315545]
خخخخخخ/من خودم این سبکو اختراعیدم.ولی خدایی تو تو گفتم میگ اع هروخ؟عایو؟
میگی اعه یا اگه
هیچیم عینه ادم نی

اشکل نداره.ناراحن نشو برو ب پیغام خصوصیات برس.خخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
تمومید دیگه اینجام
[/quote
من فقط دوست ندارم ی نفر همزمان با دونفر چت کنه.
خدایی این باید جز قوانین بود.یاداشتن دوست به ازای هر ستاره.هرکی میتونست تعداد ستاره هاش دوست داشته باشه.اینجا طرف ی روزه ثبت نام کرده12تا دوست داره بدون ارسال.چی بگم.حالا اسمشو نگم
بدرودهمگی من برم کلش
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 259
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط koorosh-joon ، ★ASAL-GIRL★
علی چقدر خنگی خب میزاشتی شب میزدی اینارو تا شمرده بشن هههههه 25r30گیجی بقران
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ★ASAL-GIRL★ ، Aiden Pearce ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(29-08-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودهمگی من برم کلش
بازی جالبیه منم دارمشfishing
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(29-08-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودهمگی من برم کلش

منم برم عصر D:

بدرود همگی ^_^*
 سپاس شده توسط ★ASAL-GIRL★ ، Aiden Pearce ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان