امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-08-2014، 15:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چقدر خنگی خب میزاشتی شب میزدی اینارو تا شمرده بشن هههههه 25r30گیجی بقران

چی شد ؟
(29-08-2014، 15:48)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودهمگی من برم کلش
بازی جالبیه منم دارمشfishing

من اتحادم خیلی باحاله
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 260
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
(29-08-2014، 15:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:45)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا شده دنبال یه جمله ی خاص واسه ابراز احساست باشی ؟

قشنگترین جمله برای کسایی که دوستشون داری با ارسال yar .

هر پیـام 50 تومان .

همراه اول . 

Angel
باورت میشه ایرانسل چند روزه اس نداده ؟ O_O
فک کنم گوشیرو خواموش کردم قهر کرده Angel

الان وضعش خوبه .

2 روز دیگه ببین خرجا زیاد شده . دیوونه میکنه شما رو . Angel

من همه مدل شماره رو داشتم . 3-4 تا ایرانسل - 3-4 تا همراه اول .

اولو بیشتر قبول دارم . وسط جنگل 3 تا انتن میده . Angel
(29-08-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودهمگی من برم کلش

معتاد.زیاد سمت این بازی نرو من یه مدت معتادش بودم.دیلیتیدمش
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ghgbggf
(29-08-2014، 15:47)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
عوض کردم این
اين مال منو فريماس شريكي استفاده ميكنيم fishing

چشاتو درويش كن
 سپاس شده توسط ★ASAL-GIRL★ ، an idiot
نقل قول:
چی شد ؟ 
میگم بجای اینکه اینارو امروز بزنی فردا میزدی ک جرئ مسابقه باشن و حساب بشن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(29-08-2014، 15:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودهمگی من برم کلش

منم برم عصر D:

بدرود همگی ^_^*

من توی امپراطوری ها جاوید هم بودم
ایم اکانتم t_ali79 هست مه 2 روز بازی کردم 1000 تا امتیاز گرفتم و تموم شد
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 260
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(29-08-2014، 15:49)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چقدر خنگی خب میزاشتی شب میزدی اینارو تا شمرده بشن هههههه 25r30گیجی بقران

چی شد ؟
(29-08-2014، 15:48)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودهمگی من برم کلش
بازی جالبیه منم دارمشfishing

من اتحادم خیلی باحاله
من تازه اولشم یک ماهه شروع کردم ولی بابام...........................
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(29-08-2014، 15:47)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:42)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:40)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:36)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ/من خودم این سبکو اختراعیدم.ولی خدایی تو تو گفتم میگ اع هروخ؟عایو؟
میگی اعه یا اگه
هیچیم عینه ادم نی

اشکل نداره.ناراحن نشو برو ب پیغام خصوصیات برس.خخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
تمومید دیگه اینجام
[/quote
من فقط دوست ندارم ی نفر همزمان با دونفر چت کنه.
خدایی این باید جز قوانین بود.یاداشتن دوست به ازای هر ستاره.هرکی میتونست تعداد ستاره هاش دوست داشته باشه.اینجا طرف ی روزه ثبت نام کرده12تا دوست داره بدون ارسال.چی بگم.حالا اسمشو نگم

دقیقا چرا؟
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط koorosh-joon ، ghgbggf
(29-08-2014، 15:50)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 15:47)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
عوض کردم این
اين مال منو فريماس شريكي استفاده ميكنيم fishing

چشاتو درويش كن
چند تومان بدم می فروشیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه رفتن :| !

منم میرم رمانمو بخونم خدافیس ^_^*
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Brooklyn Baby ، ★ASAL-GIRL★ ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان