29-08-2014، 16:38
(29-08-2014، 16:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2014، 16:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یادش بخیر :|
یه زمانی همه آدم بودن :|
الان همه **** هستن :|
به دوسته خودشونم رحم نمیکنن :|
(29-08-2014، 16:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا منم در همین حد میدونم :|
تازه این نصفشه :| ..
نورا بیرون نت ..
بقیشم باس بفهمیم :|
خیلی جالب بود برام D:
تقریبا همه ی اینارو در حد حدس زدن خودم میدونستم ..
بیرون نت خیلی خوبه ^_^*
من با لیمو ^__^*
[/quote]
خیلی خیلی جالب بود D: ..
نه بیرون نت از اینجا بدتره :|
من الان یه داداش دارم :|
توجه کن .. داداش :|
اسمش متینه :|
(29-08-2014، 16:34)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2014، 16:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اَوووو -ــ- ..!
(29-08-2014، 16:31)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2014، 16:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الــان حیوونــَن .ــ. ?!
یادش بخیر :|
یه زمانی همه آدم بودن :|
|:
یعنی در این حد بگم فقط یه چیزی اون ور تر :| ..
:||||
رکی خـانوم .ــ. !
جونه رکی خانوم ؟ :| ..