امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

من میخوام از این انجمن کم کم برم._.

دلم براتون تنگ میشه(.."(..")..")
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 158
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، CTG ، hanie directioner
آگهی
(30-08-2014، 14:59)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.

سینا خیلی بدی پوفیوز-_-..!

داییه نیکی میشی داییه من نمیشیcry girl..؟!

هر دوتاتون شترینcry girl..!
دایی پرند ^_^
خو تو نبودی ابنبات میخوای؟!
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(30-08-2014، 15:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:01)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ بیآ بابای من شو (-_-*)

من شوورت می شم Tongue

نخیرم -_-
یـآسی حیف میشه >.<
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، CTG
(30-08-2014، 15:03)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 14:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی
بشین سر جات 2mo5

چشم دادا
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG
(30-08-2014، 15:01)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من بابات ._.*
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Y.a.S.a.M.i.N
نسخه کی درسته ک این دفه دومش باشع -_______________- !

دیروز ت تهرانپارس .. شایدم پریروز بود .. حالا خیلی مهم نی :| رفتم بستنی دستگاهی بخرم گف بزرگ یا متوسط .. منم فک کردم بزرگ معمولیه گفتم بزرگ :| بستنیه رو تا تکون میدادی چپه میشد .. آخرم یه لیوان پلاستکی گذاشتم رو بستنی لیوانو چرخوندم اون تیکه ک کج شده بود چسبید :| با کلی مکآفآت تمومش کردم -_- !!
(30-08-2014، 15:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوورت می شم Tongue

نخیرم -_-
یـآسی حیف میشه >.<
وقتی آدم ویتامین خرش بیش از حد می شه از این جور حرفا می گه Dodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG
اوهوم^__^

ویی مرسی دایی جونی^.^
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، CTG
مهنآز من تنهآم (._.*)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_ ، CTG
شمارت چند بود؟

نمیگم ^-^
مهناز جونم؟ بگو دیگه

-____________-

بی شخصیتو ببینین تورو خدآ >.<
عـآغـآ این مزآحمه >.<
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Y.a.S.a.M.i.N ، CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان