امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

خـُـدآفظـ ــ

دقیقــآ یه سـآعت دیـه بر میگردم ._.
وآآی به حتآلتون نبـآشین >ـ<
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
داشتن مصطفی رو دار میزد بی شرفـا .

خـدا شاهده اگه مصطفی رو اعدام کنن من میرم ترکیه مهری ماهو + خرم سلطـانو پیدا میکنم سرشون بلا میارم . بعد میام خونه -_-

اشکه ملتو در اوردن با این فیلمشون -_-

ادامه ی سریال دوشنبه /
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Aesthetic ، ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~
(30-08-2014، 21:35)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدا شاهده اگه مصطفی رو اعدام کنن من میرم ترکیه مهری ماهو + خرم سلطـانو پیدا میکنم سرشون بلا میارم . بعد میام خونه -_-

ادامه ی سریال دوشنبه /
اره میمیره
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ghgbggf
(30-08-2014، 21:31)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 21:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 21:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 21:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 21:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو ببخشيد(#..)

كم مياي.-.
از فردا دیگه نمیام.-.
چطوری؟^_^

.-.

نه من داغونم پام از جا در اومده |:
تو خوبي؟:*
چیرا؟.-.
نع.-.

نپرس-_-

تو ديگه چرا ؟||:
نپرس-_-
هعی._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
قند شكن هم نداريم |:

همش بايد اينجا باشم >_<
مصطفی مرد بایزید مرد سلیم پادشاه شد
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Aesthetic ، ◄Iяαи► ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ghgbggf
سَلام !

._.
..

. 가끔 기적 같은 침묵 아니에요 항상 환호 되는 필드
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
دارم از درد ميميرم

خدافظ (..*)

رژي
 سپاس شده توسط Aesthetic ، ◄Iяαи►
(30-08-2014، 21:35)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادامه ی سریال دوشنبه /

آشغآلآ آشغآلآ >_< تو این مورد نمیتونم خودمو کنترل کنن مهری مآه و سلیم بآ من >_<
گفتگوی آزاد 199 53
هیشکی نی اه همه جارو دخترا اشغال کردن.Angry

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: