امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

یکی با من حرف بزنهbathtime
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، hanie directioner
آگهی
(31-08-2014، 13:53)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یکی سحر منم /:

خوشبختم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
(31-08-2014، 13:50)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحـــرر مگه چی دادی؟
خیلی ضایع بازی بود25r30
اصلا نمیدونم فازم چی بود به پروفایل هرکی میرسیدم یه پ خ میدادم
حالا بعدا بهت میگم 14k
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
ب من بگین سحی /:

گفتگوی آزاد 199 117
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، ρяіηcεss~Αιοηε
(31-08-2014، 13:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:35)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ( .. )

سلام آجی (..*)
آجی اون شلوار گلگلی ت رو از کجا خریدی؟Undecided
از جمعه بازار میدون مادر کنار سینماسیمرغBig GrinBig GrinBig Grin

خخخخخخخ من خیلی از اونجا خاطره دارم
از اون هواپیمای توش هم خیلی خوشم میاد
من با اون عکاسی لابیران بیشتر خاطره دارمBig GrinTongue
عکس اولین پاسپورت مو اونجا گرفتمBig Grin

جوابه پ.خ رو بدهDodgy
Big Grin وقتی دبستان بودم از طرفه مدرسه میرفتیم اونجا فیلم میدیدیمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 199 117

گفتگوی آزاد 199 117
 سپاس شده توسط esiesi
شآت آپ عشقم سحر ..

باتو ام اون یکی سحر ×_×

من هر وخ فوش دادم بدونین با سحر گوساله ام .. ورژن با ادب من مال سحر (مدیر آزمایشی) هستش ×___× ملتفت ؟!
گفتگوی آزاد 199 117
منم همینطو اسمت و نمیدونم :V

گفتگوی آزاد 199 117
(31-08-2014، 13:54)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:50)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحـــرر مگه چی دادی؟
خیلی ضایع بازی بود25r30  
اصلا نمیدونم فازم چی بود به پروفایل هرکی میرسیدم یه پ خ میدادم
حالا بعدا بهت میگم 14k

یاد اونوختا افتادم
سوگیـــ کیـآع نهـــی سحـــی یآدتـه؟
4 کله پوک
MADE IN AM
رضا هستی؟
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
(31-08-2014، 13:54)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 13:35)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آجی (..*)
آجی اون شلوار گلگلی ت رو از کجا خریدی؟Undecided
از جمعه بازار میدون مادر کنار سینماسیمرغBig GrinBig GrinBig Grin

خخخخخخخ من خیلی از اونجا خاطره دارم
از اون هواپیمای توش هم خیلی خوشم میاد
من با اون عکاسی لابیران بیشتر خاطره دارمBig GrinTongue
عکس اولین پاسپورت مو اونجا گرفتمBig Grin

جوابه پ.خ رو بدهDodgy
Big Grin وقتی دبستان بودم از طرفه مدرسه میرفتیم اونجا فیلم میدیدیمBig Grin
عاخه پیام ندادی کهHuhHuhHuhHuh
آخرین سینمای مفتی که رفتم اونجا بود پول منو یکی دیگه داد بعد منم پولشو از بابام گرتم زدم به جیب:vil::vil::vil::vil::vil:
چنین موجود رذل و پستی هستم منBig GrinBig Grin
گفتگوی آزاد 199 117

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان