امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(31-08-2014، 16:37)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلام

هنوزم قیافه ی من به اونایی که پررو شدن نمیخوره!!!DodgyDodgyDodgyDodgy
گفتگوی آزاد 199 134
آگهی
(31-08-2014، 16:37)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلام

سلام همونی که اسمت یادم نیست :////
چه خبر از رضا نینجا ؟؟؟ .___.
گفتگوی آزاد 199 134
(31-08-2014، 16:39)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلام

هه غزاله
من چه بدونم

(31-08-2014، 16:38)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلام

پرررررررررررررو
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ghgbggf
سلام :|
(31-08-2014، 16:37)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغه من دوبار شکسته 
قیافمو خراب کرده
هر وقت قهر کردم خواستم آلبوم بدم بیرون باید عملش کنم گفتگوی آزاد 199 134

نه باو اصن عمل لازم نی! دماغ این یارو کیه میکشیم و میکشیم و میکشمیو خونده؟
آها حامد زمانی!
دماغ اونو دیدی؟ :////////
گفتگوی آزاد 199 134گفتگوی آزاد 199 134
نامردا یه چند هفته نیومدم خوب نُسخه زدین واس خودتون
(31-08-2014، 16:40)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

کیبردت فارسی شد ؟ :/
گفتگوی آزاد 199 134
نمیدونم ._.

شاید تو عقل نداری ک یه خری بشی .. اصن چرا خر بشی؟ خو .. سوسک بشو ..!

آره این بهتره :|

جیغغغغ. یه سوسک اینجاست >_____<
گفتگوی آزاد 199 134
(31-08-2014، 16:39)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 16:39)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلام

هه غزاله
من چه بدونم

(31-08-2014، 16:38)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــلام

خیلی باحالی

خودم میدونم بهم گفتن قبلا:vil::vil::vil::vil::vil:باز شروع کنم؟
گفتگوی آزاد 199 134
خداعفظ
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ghgbggf

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان