امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

اونی ک تو یقمه سوسک نیس خره ! تو توهماتش تو یقه منه :/ lol

البته من نکشتماااا .. این یارو پسره همسایه پایینی اومد کشتش|:
گفتگوی آزاد 199 146
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(31-08-2014، 17:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:30)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف امضا چی بذارم یکی از سخت ترین کارا انتخاب امضاس -_-

اصلا امضا نذار
یکی از راحت ترین کار های دنیاست باور کن =)))
اینم حرفی واسه خودشا((:

بیا مال منو بذار من میخوام یدونه بذارم در حد بندسلیگا
هرکی میخواد این امضام مال اون :|||
گفتگوی آزاد 199 146
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(31-08-2014، 17:40)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:32)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:18)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به احمد خان
خوبی؟
چه خبرا؟

مریض شدم دادا !

تو چطوری ! ؟
ایشالا زود خوب میشی
شکر منم خوبم
(31-08-2014، 17:22)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:18)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به احمد خان
خوبی؟
چه خبرا؟
اری که بهتر از تو اما دوتا عمو دیگه هم داره

اشکال نداره فقط هر وقت خواستم برم سر قرار یه توک پا میام میگیرمش ازت بعد هم صحیح و سالم برات میارمش هیچ نگران نباش

فقط میاری دقت کن چشاش آبی باشه موهاشم بلوند قربون دستت :|||Big Grin
خصوصیات:
موهای طلایی با صورت سفید و چشم های درشت آبی و لب های سرخ.الهی فداش شم یکمی هم تپل

امیر حسین اینجوری که تو تشبیه کردی ترسیدم
قزوینی که نیستی احیانا ؟؟:230:
نه نیستم تهرانیم.
تازه من از بچه ی پسر خوشم میاد نه دختر |:

من از جفتش خوشم میادBig Grin
دلم واسه زنم میسوزه
گفتگوی آزاد 199 146
 سپاس شده توسط Adl!g+
(31-08-2014، 17:41)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته من نکشتماااا .. این یارو پثره همسایه پایینی اوند کشتش|:
پس چرا گفتی کشتمش !!:؟

(31-08-2014، 17:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:30)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 17:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف امضا چی بذارم یکی از سخت ترین کارا انتخاب امضاس -_-

اصلا امضا نذار
یکی از راحت ترین کار های دنیاست باور کن =)))
اینم حرفی واسه خودشا((:

بیا مال منو بذار من میخوام یدونه بذارم در حد بندسلیگا
هرکی میخواد این امضام مال اون :|||
نه مرسی دیگه امیر حسین داد ||:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
پرند نیست !؟! cry girl
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
انقدر تایپک زدم حالم داره بهم میخوره گفتگوی آزاد 199 146
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، [ niki ] ، ×ThundeRBolT×
جمعین خدافض
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Adl!g+ ، ghgbggf
(31-08-2014، 17:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چقد غریبه *-_-* !
هی حالا شدیم غریبه (_ _ )
گفتگوی آزاد 199 146
 سپاس شده توسط [ niki ]
(31-08-2014، 17:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر تایپک زدم حالم داره بهم میخوره گفتگوی آزاد 199 146
تو که مدیری نیازی نداره زیاد تایپیک بزنی -_-
(31-08-2014، 17:42)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=غزل جون pid=2407120 dateline=1409496075]

البته من نکشتماااا .. این یارو پثره همسایه پایینی اوند کشتش|:
پس چرا گفتی کشتمش

توهم. ..
گفتگوی آزاد 199 146
 سپاس شده توسط Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان