امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(31-08-2014، 21:38)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:35)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:31)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:30)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:24)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__<
ژیگرم دیگه نبآید حذفم کنیآ >~~<
باشه قوفونت.

ژیگرتو ^_____<

فدات +-------------------------(^__^)----------------------------+
عشقی تو ♥______♡
+===================================(*_*)==========================+
چه درآز شد دستآم !!!! :|||||
دستای من دراز تره
نیگا
+------------------------------------------------------(^_^)---------------------------------+
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(31-08-2014، 21:52)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:45)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:43)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:41)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:40)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر کوروش خوبی؟

نوکرتم داداش.من عالیم تو چ طوری؟

خیلی مردی.من بیشتر نوکرتم

(31-08-2014، 21:41)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا چوب کاری میکنی؟
خاک زیر پاتم.

دادا چوب کاری میکنی؟
خاک زیر پاتم.

چرک زیر ناخونتم

موی تو دماغتم

(31-08-2014، 21:43)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا چوب کاری میکنی؟
خاک زیر پاتم.

چرک زیر ناخونتم

موی تو دماغتم

تومور تو مغزتم ایشالا خوب شی؟

ایشالا میشم.دیگه چ خبر؟

داداش موافقی هی به هم پیام بدیم صفحه هاشون تمومشه؟HuhBig GrinBig GrinBig Grin

آره نقشه خوبیه پس شروع کن.
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(31-08-2014، 21:53)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:38)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:35)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:31)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:30)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه قوفونت.

ژیگرتو ^_____<

فدات +-------------------------(^__^)----------------------------+
عشقی تو ♥______♡
دستای من دراز تره
نیگا
+------------------------------------------------------(^_^)---------------------------------+
عزییییییییییییییییییزم :*
خیلی دوستت دآرم یگآنه ^_______^*
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
پس با اين حال من پسرم |:

كسي از سارا خبر نداره؟>_<
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
بغضم گرفته وقتشه ببارم
چه بی هوا هوای گریه دارم
باز کاغذام با تو خط خطی شد

خدا این حس و حال و دوست ندارم
باز دور پنجره قفس کشیدم ، دوباره عطرت و نفس کشیدم
قلم تو دست من پر از سکوته ، دوباره از ترانه دست کشیدم
باز خاطرات تو همین حوالیه
حالم همینه و یه چند سالیه
جای تو خالیه
جز تو تمام شهر میدونن حالمو
مثل کبوترم که سنگ آدما شکسنه بالمو
این قلب بی قرار و از تو دارم
این حس انتظار و از تو دارم
اسمت هنوز دور گردنم هست
من این طناب دار و از تو دارم
اسمت نوشته رو بخار شیشه ، دلی که بی تو باشه دل نمیشه
من موندمو یه سایه توی خونه ، میترسم اونم حتی رفتنی شه
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، koorosh-joon
فاطمه جونم الان سوپرایز میشی ویتHeartHeartHeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
|:

هعي
(31-08-2014، 21:54)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:52)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:45)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا چوب کاری میکنی؟
خاک زیر پاتم.

چرک زیر ناخونتم

موی تو دماغتم

موی تو دماغتم

ایشالا میشم.دیگه چ خبر؟

داداش من یکم خوابم میاد برم بخوابم فردا بیا باهم بچتیم.نوکرتم بای

(31-08-2014، 21:57)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:54)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موی تو دماغتم

ایشالا میشم.دیگه چ خبر؟

داداش من یکم خوابم میاد برم بخوابم فردا بیا باهم بچتیم.نوکرتم بای

بای
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(31-08-2014، 21:54)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2014، 21:53)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقی تو ♥______♡
دستای من دراز تره
نیگا
عزییییییییییییییییییزم :*
خیلی دوستت دآرم یگآنه ^_______^*
مَ‍ بیشتر4xv
خوابم نبرد

سلام |: ..
گفتگوی آزاد 199 170

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان