امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(01-09-2014، 0:10)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحــی بــه نفیسـه حســودی نکــن عشقمــ .ــــ.
/////:

گفتگوی آزاد 199 188
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(01-09-2014، 0:12)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ع نظر تو معرکه .. ع نظر من هموناس ک گفتم ..|:

هر چی ک باشه زین ازش سر تره !

این که زینـ سرتـره  که جآی بحثی توش نـی
ولی این بدگوییآت بیخوده چرا دوسش ندآری چون بآ زینـه
مسخرســـ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
نقل قول: کدوم نیت شوم؟ |: من بدبخت بآس بشینم درس بخونم >_< خودت نیتت چیه |:
نیت من؟
رضای خداAngel
گفتگوی آزاد 199 188
(01-09-2014، 0:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:11)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرآ اومدم من چرآ آن شدم >___< دیگه نمیآم >_< خدآفس |:

راستشو بگو .___.
خودت از نیت شومت پرده برداری کن Confuseds32:

کدوم نیت شوم؟ |: من بدبخت بآس بشینم درس بخونم >_< خودت نیتت چیه |:

(01-09-2014، 0:11)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:09)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو >_<*
احمق :||||

نمیشه >_< این ترمو به خآطر نت پآس نمیکنم |:
درس نمیخونی میآی سآیت  زر میزنی ._.* !!!!

وآسه همین بآس برم |: خیلی زر میزنم عآخه ._.
الهی ! (..*)
خوبه خودتم میدونی !:hiccp:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، RєƖαx gнσѕт
(01-09-2014، 0:15)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کدوم نیت شوم؟ |: من بدبخت بآس بشینم درس بخونم >_< خودت نیتت چیه |:
نیت من؟
رضای خداAngel

وآسه رضآی خدآ میافزآیی دخدرآ رآ به لیست دوستآ ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 199 188
گفتگوی آزاد 199 188
ای جـــون
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(01-09-2014، 0:15)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:11)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بگو .___.

(01-09-2014، 0:11)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:09)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو >_<*
احمق :||||

الهی ! (..*)

>____________<* امرو نیومدم ._. به خودم افتخآر میکنم ._.
گفتگوی آزاد 199 188
بیکارین برین به عکسم سپاس بدین لدفنAngel
گفتگوی آزاد 199 188
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، RєƖαx gнσѕт
(01-09-2014، 0:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 0:15)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بگو .___.

الهی ! (..*)

>____________<* امرو نیومدم ._. به خودم افتخآر میکنم ._.
افتخآر شمآ تو حلق مآست !:hiccp:
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ◄Iяαи►
دیـه جدی جـدی دلم پیش خآلکوبیـه
خدآفظ
احتمآل حآضر شدنم بعد 1 ساعت :|
MADE IN AM

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان